Dinamo Petrescu, spaima Moscovei. Do svidánija Unai!

0
1342
  • Dan Petrescu a început să provoace daune colaterale în campionatul Rusiei.

  • În acest sezon Dan Petrescu a bătut, cu Dinamo, toate echipele din Moscova: Lokomotiv ( 3-2 ) , CSKA ( 2-0 ) , Spartak ( 5-1 ) , toate în deplasare.

Rusul Valeri Karpin este noul antrenor al celor de la Spartak Moscova, spaniolul Unai Emery fiind demis după înfrângerea categorică, scor 1-5, încasată ieri chiar pe teren propriu de la Dinamo Moscova, acolo după cum probabil știți cu toții, antrenor e Dan Petrescu.

Karpin era director sportiv la Spartak de câteva luni de zile și va antrena echipa până la finalul acestui an, după cum afirmă agențiile de presă din Rusia, deși clubul nu a confirmat nimic oficial încă.

De altfel, Karpin nu este la prima experiență de acest gen, aflându-se în aceeași situație și în 2009, atunci când danezul Michael Lauprup a fost destituit după doar câteva săptămâni petrecute în funcția de antrenor a celor de la Spartak.

Unai Emery, la Spartak Moscova din mai 2012,  lasă echipa pe locul șapte în prima ligă din Rusia și eliminată din Cupa Rusiei și competițiile europene. Spartak Moscova nu a mai câștigat titlul în Rusia din 2001.

sursă foto

Articolul precedentMessi se află la doar 3 goluri de egalarea recordului lui Gerd Muller!
Articolul următorSerie A: Milan învinge pe Juventus printr-o decizie controversată

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here