Ce repede trece timpul. Vă mai aduceți aminte de cum își celebra Bebeto golurile la Mondialul din 94? Acel gest în care își legăna copilul alături de Romario și Mazinho nu a rămas fără efecte. Ei bine, copilul căruia îi erau dedicate acele goluri a crescut mare acum, e major și tocmai încearcă să își facă loc în fotbalul european.

Juventus a avut o iarnă extrem de agitată în privința transferurilor și după ce a anunțat că Llorente e al lor din vară, site-ul brazilian Globoesporte afirmând că clubul italian l-a transferat pe Mattheus Andres, 18 ani, fiul celebrului Bebeto, jucător care tocmai a participat la Campionatul Sudamerican sub-20 cu selecționata carioca.

După cum spun jurnaliștii brazilieni, Juventus ar fi plătit două milioane de euro pentru Bebeto Jr., oferindu-i acestuia un contract valabil pentru cinci sezoane. Mattheus a debutat deja cu echipa mare de la Flamengo, echipă cu care a jucat 11 meciuri.

Mi-ar fi plăcut să continue cu Flamengo și să îl am aproae, însă nu s-a putut. Am preferat să nu intervin în viața sportivă a fiului meu, însă știam că Juventus îl urmărea de ceva vreme” spune Bebeto.

Băieții lui Mazinho, prezent și el în fotografie alături de Bebeto, Thiago și Rafinha, sunt și ei chemați să bată la porțile celebrității cu FC Barcelona.

Băiatul de 17 ani al lui Romario, Romarinho, a debutat și el ca jucător profesionist în urmă cu câteva zile cu Brasiliense.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here