Destinație surpriză pentru Diego Costa: “S-ar potrivi de minune la OM”

0
2166

Potrivit cotidianului francez Onze Mondial, Olympique Marseille este interesată de serviciile jucătorului aflat sub contract cu Chelsea, Diego Costa. Jacques-Henri Eyraud, președintele formației franceze a declarat pentru televiziunea SFR Sport că atacantul spaniol este pe lista lor de achiziții. Eyraud a mai afrirmat că OM a lucrat la un dosar cu informații despre jucător.

foto: sport.sfr.fr
foto: sport.sfr.fr

Ce îmi place la acest jucător este caracterul, agresivitatea și spiritul de luptă. S-ar potrivi de minunte la OM. El are o situație contractuală complicată. Mă întorc la ce spunea Frank McCourt (finanțatorul echipei OM). Dacă un jucător bifează toate căsuțele, atunci ne arătăm capabili să efectuăm tranzacția care ar putea urca până la 30 de milioane, dar trebuie să întrunească anumite condiții, cel puțin. Nimic nu e imposibil.

Jacques-Henri Eyraud, președinte Olympique Marseille

Ruptura dintre Diego Costa și Chelsea pare a fi una care nu mai fi reparată. Perioada transferurilor se va încheia în curând iar situația atacantului spaniol este încă incertă. Cea mai vehiculată destinație pentru Diego Costa este Atletico Madrid, echipă la care acesta a mai jucat în două rânduri în perioada 2010-2011 și 2012-2014. A doua perioadă petrecută la Atletico a fost una formidabilă pentru atacant reușind să marcheze 56 de goluri în două sezoane în toate competițiile. În tricoul lui Atletico, Diego Costa a câștigata titlul de campion, Cupa Regelui și două Super Cupe ale Europei. De asemenea are și o finală de Liga Campionilor.

https://www.youtube.com/watch?v=mRB6UM4oneI

Articolul precedentLiga1 în cifre – Etapa a 7-a, sezonul 2017/2018 – etapa cartonașelor roșii
Articolul următorOlimpia Cluj a debutat cu victorie în Grupa a 2-a de calificare din Liga Campionilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here