Fenerbahce Galatasaray

Derby-ul din weekend dintre Fenerbahce și Galatasaray, câștigat de gazde cu 2-1, a reprezentat un nou episod în care fanii unei echipe și-au arătat limitele intelectuale și morale. De această dată, cei în culpă au fost fanii lui Fener, cei care au proferat pe durata întregii partide scandări rasiste la adresa jucătorilor Emmanuel Ebou și Didier Drogba.

La 24 de ore după terminarea partidei, fostul atacant al celor de la Chelsea, Didier Drogba a reacționat pe pagina oficială a lui Galatasaray, criticând reacțiile fanilor adverși:

Mă numiți maimuță, dar ați uitat că ați plâns când Chelsea a învins pe Fenerbahce în 2008, mă numiți maimuță, dar ați sărit în fața televizorului când am câștigat Liga Campionilor, mă numiți maimuță, dar ați înnebunit când am luat titlul de campion cu Galatasaray și, poate cel mai trist lucru, m-ați numit maimuță, dar ați uitat că v-ați bucurat la maxim când ”fratele meu maimuță” a marcat ieri golurile victoriei pentru echipa voastră (referindu-se la dubla camerunezului Pierre Webo pentru Fener). Așadar, voi vă puteți numi fani ?

Reacțiile fanilor gazdă la adresa celor doi jucători de culoare nu a fost singurul incident de la meciul de duminică. Din păcate, un fan al celor de la Fener a murit după ce a fost înjunghiat de un rival de la Galatasaray.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here