Despre noroc în 2018

0
2922

De curând am intrat în 2018, iar orice parior speră ca 2018 să fie mai bun decât 2017 în ”meseria” lor. Mai toate casele de pariuri vin cu oferte care să-ți ia ochii și ne sunt recomandate ghiduri românești de jocuri de noroc precum www.cazinoonline.info . Pariurile și jocurile de noroc în general sunt riscante, toți știm asta. Depinde doar de tine dacă dorești să faci din această activitate o investiție sau o cheltuială. Sfatul meu principal, lucru pe care l-am învățat în timp de la oameni cu experiență în domeniu este să-ți conturezi un buget lunar și să nu te abați de la el. Atunci nu o să mai existe presiunea banilor pierduți, iar orice câștig este binevenit.

Chiar și ultimele zile din 2017 au fost atractive pentru pariori. Când vorbim despre fotbal, ne ducem cu gândul la Premier League, campionatul care nu intră în pauză nici măcar de sărbători. Chelsea, United, City și Liverpool dau recital pe stadioanele legendare din Premier League, desigur cotele nu sunt foarte mari, dar o sumă bine aleasă și pariuri plasate inteligent pot să-ți aducă o mică ”surpriză” acum de sărbători.

S-a mai dus un episod din El Clasico

Încă un episod din cel mai frumos derby de pe planetă (in my opinion) s-a dus. Real Madrid și FC Barcelona s-au duelat pe Bernabeu și au oferit un spectacol de zile mari. Pentru pariori un Clasico nu este tocmai cel mai atractiv meci, dar pentru privitorii neutrii este pur spectacol fotbalistic. Am fost în urmă cu 7 ani pe Santiago Bernabeu și trebuie să recunosc că atmosfera este absolut electrizantă chiar dacă eu sunt fan FC Barcelona. Sper să ajung la un moment dat și pe Camp Nou, poate că o să se întâmple acest lucru tocmai în 2018.

Fotbalul din Anglia este mereu plin de surprize

Eu unul nu m-am așteptat să vedem un 3-3 la Arsenal-Liverpool. Dar câți s-ar fii așteptat? Am mers pe 1-1 și am avut dreptate pe jumătate. A fost egal, dar cu multe goluri. Pentru mine Primera Division și Premier League sunt cele mai importante campionate din lume la momentul actual, dar nici Serie A, Ligue 1 și Bundesliga nu sunt deloc de neglijat.

Depinde acum ce stil de fotbal îți place. Când vreau să văd goluri multe mă uit la Bayern, dar când vreau să văd tactică dusă la rangul de artă schimb canalul și pun pe formația lui Pep Guardiola. De-aia sunt frumoase două lucruri pe această lume, fotbalul și internetul. Acum poți vedea orice meci, oricând și oriunde.

Dacă ești parior spune-mi ce obiective ai pentru 2018 și care este campionatul tău favorit. Secțiunea de comentarii este mai jos. Spor la pariat! J

Articolul precedentVIDEO: Primul gol marcat în 2018
Articolul următorFortuna Sittard a dezvelit o statuie dedicată lui Fernando Ricksen. Olandezul suferă de o boală incurabilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here