Del Bosque spune despre Mourinho ca e un copil, Pandev ii da dreptate portughezului

0
1201

del bosque mourinhoMourinho are ce și-a dorit. Declarațiile date televiziunii portugheze nu au rămas fără răspuns, Ceea ce și dorea, probabil. Principalul vizat în respectivul interviu,Vincente del Bosque, a ieșit ieri cu un răspuns la adresa lui Mourinho:

Nu m-a deranjat cu nimic. Sunt la 48 de ore disanță de un meci foarte important împotriva Finlandei și nu mă preocupă altceva. E o temă pe care o tratez cu absolută seriozitate, iar pentru Mourinho este o joaca de copil. Am mulți prieteni care îmi recomandă să păstrez liniște. Vorbim de fotbal, de a uni, nu de a separa toată ziua.” a declarat selecționerul spaniol pentru postul de radio Cadena Ser.

De cealaltă parte, Goran Pandev, căpitanul naționalei Macedonei, afirmă că l-a votat pe Mourinho, însă FIFA i-a pus votul în contul lui Vincente del Bosque. Pandeev, în prezent jucător la Napoli, a făcut parte din echipa Interului care a câștigat Liga Campionilor sub comanda lui Mourinho.

Spune Pandev într-un interviu acordat postului de televiziune La Sexta: S-au întâmplat lucruri ciudate. L-am votat și mai târziu nu știu ce s-a întâmplat. Când i-am spus asta lui Mourinho s-a întristat, însă cum putem schimba aceste lucruri. Cu cine de la FIFA pot vorbi eu?”.

Articolul precedentAre doar 13 ani, e fată, însă ridică peste o sută de kilograme
Articolul următorPoveştile fotbalului: Top 5 meciuri Italia – Brazilia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here