Debut perfect la Singapore: Halep – Bouchard 6-2, 6-3! Urmează Serena Williams!

0
1033

Aflată în premieră la Turneul Campioanelor, competiție care reunește cele mai bune 8 jucătoare din lume în sezonul în curs, Simona Halep a avut parte de un debut perfect. În primul meci din Grupa Roșie, jucat împotriva unei alte debutante, canadianca Eugenie Bouchard (5 WTA), Halep și-a regăsit ritmul din prima parte a sezonului și s-a impus cu un categoric 6-2, 6-3.

Întins pe durata a o oră și 10 minute de joc, duelul noii generații dintre Halep și Bouchard a fost oarecum în oglindă cu ultima lor dispută, cea din semifinala de la Wimbledon. Dacă atunci românca nu a fost în apele ei, dată fiind accidentarea din debutul meciului, azi a fost rândul jucătoarei de peste ocean să acuze o formă slabă din punct de vedere fizic. Asta nu reduce însă cu nimic din meritele Simonei, cea care a practicat un joc solid. Arma sa principală de azi a fost serviciul. Atât pe primul, 83% cât și pe al doilea, 65%, Halep și-a dominat adversara categoric. Aceasta din urmă a cedat la capitolul greșeli neforțate, oferindu-i Simonei nu mai puțin de 30 de puncte.

Simona Halep - Eugenie Bouchard

Pentru Simona urmează acum meciul pe care îl consideră imposibil de câștigat, cel cu liderul mondial, americanca Serena Williams. Aceasta din urmă a câștigat și ea azi, 6-4, 6-4, cu sârboaica Ana Ivanovic. În urma acestor două partide, clasamentul în Grupa Roșie se prezintă astfel:

Simona Halep

Articolul precedentBarometrul stranierilor! Cristi Ianu, hattrick în Elveția!
Articolul următor#PronoLiga1! Clasamentul se strânge, tikitacul rămâne!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here