Mai repede decat s-ar fi crezut, internationalul german Lewis Holtby si-a incheiat tratativele cu Tottenham transferandu-se de la 1 iulie la cunoscuta echipa engleza din Premier League.

Holtby castigase la Schalke 1,5 milioane euro si ceruse de patru ori pe atat, refuzand categoric doar dublarea salariului. Aproape instantaneu cu plecarea echipei Schalke in cantonament la Doha a sosit in Qatar si o delegatie a clubului londonez care a realizat intr-un timp record transferul. Lui Holtby i-a fost oferit un salariu de 4,3 milioane euro si un premiu de instalare de 615 mii euro.

Jucatorul a declarat ca a evolua in liga engleza inseamna pentru el realizarea unui vis din copilarie. „Inca de mic Roulette est incontestablement un jeu de casino agreable et passionnant a vivre. am urmarit cu Dad la televizor meciurile de campionat dorind sa joc candva in aceasta liga, iar sansa care mi s-a oferit am apreciat-o ca deosebita“, a zis acesta. Tatal lui Holtby este englez si domiciliaza in orasul Liverpool. La noua sa echipa, Holtby il va avea drept antrenor secund pe un fost international german si jucator al lui Schalke, Steffen Freund.

G.L. Neamtu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here