De la bani la vilă și elicopter pentru semnătura lui Beckham!

0
1715

Decizia lui David Beckham de a părăsi pe LA Galaxy la finalul acestui sezon a stârnit o adevărată stare de alertă în fotbalul australian. După ce au reușit în trecutul apropiat aducerea unor staruri europene precum Emile Heskey sau Alessandro Del Piero, șefii cluburilor din A-League speră la potul cel mare, cel puțin din punct de vedere comercial, David Beckham.

Jumătate din cluburile care participă în prima ligă de la Antipozi și-au exprimat interesul în aducerea imediată a starului britanic. Dintre acestea, cele mai agresive, cel puțin mediatic au fost Perth Glory, Central Coast Mariners, Melbourne Heart și Western Sydney Wanderers.

Conform presei australiene, cei de la Perth au făcut până acum cea mai tentantă ofertă din punct de vedere financiar. Nu se știe încă dacă aceasta este una până la finalul sezonului, sau una parțială, așa cum  au făcut cei de la Melbourne Heart. ”Inimile” i-au propus deja lui Beckham 1.7 milioane de dolari pentru 10 jocuri în A-League și așteaptă finala din MLS de pe 1 decembrie pentru a afla decizia englezului.

Cea mai interesantă ofertă vine însă din partea celor de la Central Coast Mariners. Pentru aducerea lui Beckham s-au coalizat toate structurile locale: Guvernul Federal, Consiliul Local, responsabilii cu turismul și oamenii de afaceri din zonă. Iată ce ofertă a rezultat: vilă la malul Oceanului plus elicopter care să-l transporte pe star mai repede de la antrenamente echipei la Sydney, acolo unde, mai mult ca sigur își va dori să locuiască.

foto

Articolul precedentModa foarfecelor
Articolul următorLuptă de la distanță între Bayern München și Borussia Dortmund

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here