De ce nu va câștiga Chelsea campionatul

0
1512

Londonezii au început solid acest sezon de Premier League. Se pare că plecarea lui Conte și venirea lui Maurizio Sarri au fost de bun augur. Echipa este foarte bine organizată, fiecare își cunoaște rolul în echipă, nici prea multe schimbări nu au fost făcute în această vară așa că relațiile de joc sunt bine definite. Filozofia lui Sarri e bine înțeleasă de jucători, dar parcă echipei îi lipsește acel atacant care să finalizeze jumătățile de ocazie.

Eden Hazard este golgheterul echipei. După Drogba, parcă vârfurile de atac au fost blestemate, să ne reamintim, Torres, dar și în prezent, Giroud și Morata parcă încă nu reușesc deloc să se adapteze stilului britanic. Asta pentru Chelsea e aproape sinucidere curată, atacanții trebuie să înscrie! De aceea credem că Chelsea nu va putea câștiga în fața lui Liverpool sau City.

În ultimul meci cu West Ham, terminat la egalitate, 0-0, Morata a avut șansa să-și pună în valoare calitățile, a fost introdus pe teren, dar a ratat ocazii bune, astfel mecanismul albaștrilor nu este complet. Știm că au trecut doar câteva etape, dar Chelsea cu fotbalul practicat nu este departe de titlul mult dorit și doar atunci când cele două vârfuri vor începe să marcheze pot deveni favoriți în lupta pentru câștigarea Premier League.

Articolul precedentA fi sau a nu fi antrenor?
Articolul următor#PronoLiga1! Liderul își mărește avansul față de urmăritori. Urmează etapa a 10-a a sezonului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here