De ce ne (a cata oara) minti , Nea Mititca?

0
377

Cum sfarsitul turului se apropie am luat la verificat datele centralizate in primele 135 meciuri tocmai pentru a prezenta, la finalul anului, o retrospectiva cat mai consistenta a primelor 17 etape. Astfel, am putut observa ca, desi este cel mai intalnit rezultat – nu mai putin de 30 partide incheindu-se cu 1-0, in 3 runde (9, 11,15) pe tabelele stadioanelor nu au existat un astfel de scor. Da, este o chestie putin relevanta, dar, uneori lucrurile mici fac diferenta. Poate ca, doar in 20 % din cazuri se intampla sa avem un fotbal italian : )). Glumim, desigur, in statistica turului se vor gasi destule informatii mult mai interesante , informatii ce vor fi prezentate in premiera de BDF pentru iubitorii fotbalului.

..

Dar, de ce mi s-a pus mie pata pe Mitica? Pai, uitandu-ma pe site-ul oficial al prea maritului am verificat numarul autogolurilor inregistrate in editia actuala. BDF a numarat si a centralizat din rubricile dedicate fiecarei etape 4 nefericite momente, cu 10 mai putine decat cele consemnate in acelasi numar de jocuri din
sezonul trecut.


Mitica ne spune ca-s doua. Verificam partidele si..gasim tot 4 – NICI NU NE INDOIAM de noi (ce aroganta!)! “Mare scula”, doua sau patru!

Chiar “mare scula”, dar va amintiti scandalul cu cartonasele din anii precedenti? Va imaginati oare cum sunt contabilizate ele? Cata incredere ne pot da personajele de la Liga daca “rateaza” asfel de “scularii”? suntem noi indreptatiti sa credem ca si eliminarile pot fi transformate-n puncte, goluri…?

..

Rusinica, Nea Mitica! Defapt, RUSINICA –ti” lipseste de mult..
..

P.S.:..si de-ar lipsi doar autogolurile, parca te-am ierta..


Articolul precedentAsta ce mai este?
Articolul următorSuporteri nervoşi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here