De ce mă uit pe GSP TV?

0
362


Am stat și am văzut prima repriză din Poli Iași – Dinamo, și pentru că eram departe de orice sursă de internet, a trebuit să sufăr o repriză întreagă pentru a afla scorul de pe tabela de marcaj și să aproximez cam prin ce minut al meciului am intrat pe GSP TV. Știu, vremurile sunt grele, ratingul nu aduce beneficiile așteptate, însă este o strategie pe care o aplică toate televiziunile din România în momentul transmisiunilor meciurilor de fotbal. Nu tu cronometru, nu tu scor. Să stea plăvanul de telespectator lipit de ecranul televizorului până când se îndură regizorul să mai afișeze ceva date pe ecran. Poate că așa mai urcă cu ceva zecimi de puncte audiența.

Partea frumoasă a venit în pauza meciului, acolo unde între calupurile de publicitare am putut vedea ȘTIRILE GSP TV. Ce am putut vedea? Am putut afla cum făcea Gigi Becali flotări în pușcărie și cum negociază Meme Stoica bănuții cu cerșetorii.

Nu un rezumat al meciului anterior, nu ceva despre derbiul din Italia, nu ceva avancronici sau rezultate de prin campionatele europene. Nu. Am auzit iar râsul dement al lui Gigi Becali.

A început repriza a doua, între timp am aflat că scorul este 0-0. Minutul nu îl știu. Am să mă uit pe Livescore. Până la urmă a bătut Iașiul cu 1-0. Nu știu exact în ce minut s-a înscris. Undeva pe final de meci.

Presă sportivă.

Articolul precedentCe mai stiti de …. Claudiu Raducanu?
Articolul următorDerby d’Italia. Mourinho a câştigat la scor duelul antrenorilor, Juve smulge egalul pe final (+Rezumat VIDEO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here