De ce l-a pus Federația antrenor pe Răzvan?

1
830

Răzvan Lucescu nu a fost numit selecționer al Naționalei pentru că este un antrenor bun ( chiar dacă este ). Mesajul din păcate nu este nici măcar trimis suporterilor naționalei, ci lui Victor Pițurcă și sună cam așa: Răzvan nu este un freacă-menta ca tine. Și gata, FRF-ul e mai curată pe mâini ca un chirurg elvețian. Chiar dacă Pițurcă are defectele lui, situația nefastă, chiar ridicolă în care se află naționala nu este vina lui, ci a Federației, mai precis a tandemului Sandu – Lupescu. Pițurcă are în spate un palmares impresionant, 165 de goluri marcate în Divizia A, șase titluri de campion și patru Cupe ale României câtigate cu Steaua, acea Cupă a Campionilor din 86 urmată de Supercupa cucerită în fața celor de la Dinamo Kiev. Nu sunt fapte caracteristice unui Freacă-Menta.

Dacă cineva merită calificativul de freacă-menta ( termen care încă nu apare în dicționarul limbii române ) în fotbalul românesc acela este cuplul Sandu-Lupescu. Cred că în sufletul lui, Răzvan Lucescu începe să regrete deja această decizie luată de a veni la cârma naționalei. Cu duo-ul Freacă-Mentă alături, nici măcar Alex Ferguson nu poate face minuni cu naționala României. Sper ca Răzvan să aibă noroc pentru că îl merită. Va veni și ziua când oalele sparte le vor plăti adevărații vinovați.

P.S. : În sondajul pe care l-am făcut aici pe BDF, Răzvan Lucescu s-a clasat pe locul trei în topul preferințelor voastre obținând 118 voturi, în spatele lui Dan Petrescu și al tatălui său.

Articolul precedentLiga Campionilor – Semifinale: Manchester United – Arsenal: Război în premieră în Europa
Articolul următorTop 5 Eurogoluri 25-26 Aprilie 2009

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here