Dan Petrescu a plecat de la Kuban! Scrisoare de adio pentru fani!

0
1043

Dan Petrescu nu mai este antrenorul formației Kuban Krasnodar! Imediat după victoria de vineri, din derby-ul local cu echipa Krasnodar (2-1), fostul component al generației de aur s-a dus la președintele clubului cerându-i să-l lase plece de la club, spunând-i că  făcut tot ce a putut pentru Kuban și că a venit momentul unei schimbări.

Într-un comunicat apărut azi pe site-ul formației Kuban Krasnodar, Dan Petrescu adresează fanilor o scrisoare de despărțire!

„Dragi fani,

Mă îndrept acum spre voi, în speranța că veți înțelege. Nu e ușor ce vreau să vă spun, dar după multe deliberări, am decis și sunt convins că trebuie să o fac! Am venit la Kuban într-un timp când clubul a fost pregătit de o schimbare majoră în dezvoltarea sa. Am vorbit cu președintele și investitorul majoritar cărora le-am împărtășit planurile mele privind clubul. Entuziasmul lor și credința în echipă m-au încărcat cu energie, astfel că m-am mutat în altă țară, într-un campionat total nefamiliar mie, pentru a conduce o echipă în prima ligă și în cupele europene. Astăzi, cred că putem spune, fără echivoc, că am reușit, împreună, să îndeplinim obiectivul: antrenorii, conducerea, managementul și fanii. Este o datorie mare care presupune un consum de energie enrom. Pot fi mândru de tot ce s-a realizat. Cu exepriența și cunoștințele mele am vrut să duc echipa spre noi culmi. Cred că pentru aproape trei ani am fost capabil să fac tot ce mi-a stat în putință pentru Kuban. Acum am nevoie de o schimbare, de o nouă provocare. Am discutat cu cei din conducere să mă lase să plec și le sunt foarte recunoscător pentur înțelgere. Sunt sigur că plecarea mea va fi și o nouă provocare pentur echipă. Câteodată trebuie să fi puternic și să iei decizii dificile. Plec, dar nu spun adio clubului Kuban pentru că a devenit familia mea și și-a făcut loc în inima mea. Cred în visul nostru – acela de a vedea Kubanul o echipă reprezentativă rusească în fotbalul european. Sunt sigur că va fi pentru că este un club mare!”

Dan Petrecu

Președintele clublui, Oleg Mkrtchyan, îi mulțumește lui Dan Petrescu pentru tot ce a făcut pentru Kuban!

„Nu mă pot exprima în cuvinte pentru munca și realizările lui la Kuban. Va rămâne în istoria clubului pentru totdeauna ca fiind un om deosebit, un antrenor mare, o legendă.”

Oleg Mkrtchyan, președinte Kuban!

De pregătirea echipei se va ocupa în continure staff-ul lui Dan Petrescu până când aceasta va fi preluată de un nou antrenor. Următoarea destinație a lui Dan Petrescu este deocamdată necunoscută!

Articolul precedentPronoLiga1! Când trei se bat, @clllaudiu câștigă poziția de lider!
Articolul următorPronoLiga1: Etapa a 5-a!
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here