Dan Petrescu, definiția perfecțiunii! ”Bursucul” scrie istorie în fotbal și elimină pe Astana. Va fi decorat de Klaus Iohannis

0
1907

Până ieri, pe la ora 21:00 așa, Dan Petrescu era un antrenor bun din fotbalul mondial. Ok, era genial pe plan intern, însă pe plan european încă nu-și dăduse drumul. Bătuse el pe Sevilla și Rangers grupele Ligii Campionilor, dar astea erau pâine cu marmeladă în comparație cu ceea ce avea să vină.

Aseară, începând cu ora 23:00, Dan Petrescu și-a luat numele de ”Zeul Petrescu”, ”Sir Petrescu”, ”MS Petrescu”, ”Înălțimea Sa Petrescu”, ce mai, orice la superlativ Petrescu! De ce? Simplu: pentru că Dan Petrescu, acest om ”nu mare la stat și mânios la primul out nedat”, vorba cronicarului Grigore Ureche, a eliminat pe Astana!!! Da, băi, criticilor, pe A S T A N A!

Nu mai strâmbați din mustăți, fălci, bronz sau riduri, voi, ăștia din studiourile Digi, Telekom, ProX, Look etc! Luați aminte: Dan Petrescu a eliminat pe ASTANA! Ai auzit, Ilie?

Gruia 2019 bate Sevilla 1986

În sfârșit, după decenii de așteptate, a venit rândul ca Sevilla 1986 să cadă de pe piedestalul fotbalului românesc. Ne-am săturat să vorbim doar de Sevilla 86 ca fiind principala performanță a fotbalului mioritic. Iată că acum, odată cu eliminarea Astanei, fotbalul nostru are un alt punct de reper. Dar să nu mai prelungim suspansul și să vedem topul generațiilor din fotbalul românesc

  • 1. Generația de diamant: CFR Cluj 2019
  • 2. Generația de aur: Steaua 1986
  • 3. Generaia de platină: România 1994

Dan Petrescu, peste Il Luce, nea Imi, Piști și Angelo

Ne-am săturat de eterna dispută ”Lucescu – Iordănescu – Ienei”. Când trei se bat, ”Bursucul” câștigă, parcă așa era zicala, nu? După eliminarea celor de la Astana, nu mai încape îndoială: Dan Petrescu e THE BEST antrenor român din istorie. Iată topul

  • 1. DAN PETRESCU
  • 2. Mircea Lucescu
  • 3. Ştefan Covaci
  • 4. Anghel Iordănescu
  • 5. Emeric Ienei
  • 6. Angelo Niculescu

Petrescu îl trezește pe Klaus: va fi decorat la Cotroceni!

Președintele Klaus Iohannis îi va acorda distincția Ordinul Național ”Constelația de Stele ale României” în grad de Cel mai mare Cavaler, cea mai înaltă distincție a statului român, lui Dan Petrescu, se arată într-un comunicat al administrației prezidențiale.

Administrația prezidențială a anunțat într-un comunicat că Dan Petrescu va primi cea mai înaltă distincție din stat, ”ca urmare a performanței extraordinare obținute în meciul cu Astana precum şi în semn de recunoaștere şi apreciere pentru întreaga activitate”.

Prin dăruirea, devotamentul și profesionalismul său, demonstrate atât pe terenul de fotbal, cât mai ales pe banca tehnic, Dan Petrescu a promovat numele țării noastre în întreaga lume. Dan Petrescu este un model pentru tânăra generație, iar implicarea sa în popularizarea fotbalului în rândul copiilor reprezintă un uriaș câștig pentru sportul românesc” se mai arată în comunicatul Preşedintelui României.

Administrația prezidențială mai anunță că ceremonia de decorare va avea loc la Palatul Cotroceni, la o dată care va fi acceptată de însuși Dan Petrescu.

Înainte de Untold va fi Petrescu, Dan Petrescu!

Poate că Petrescu înjură. Da, înjură de morți, răniți, mame, tați, surori și frați, însă o face mai bine decât toți cântăcioșii invitați la celebrul festival de zgomot Untold. În acest an, înainte ca digeii mondiali să-și ambaleze boxele, Cluj Arena va găzdui un eveniment istoric: mâine seară, de la ora 19:00, CFR Cluj și Dan Petrescu vor prezenta în fața fanilor ”ELIMINAREA ASTANEI”. Intrarea este liberă, cu condiția să aveți pe voi un tricou cu numele ”Petrescu”.

Petrescu schimbă și expresiile din dicționar: ”Umblă bursucii cu colaci în coadă”

Într-o intervenție la TVR Cultural, Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române, a anunțat, în această dimineață, că performanța lui Dan Petrescu de a elimina pe Astana merită premiată ca atare: ”S-a vorbit de o stradă Dan Petrescu, apoi de un aeroport sau de o gară Petrescu, însă nu am fost de acord. Pe Petrescu nu poți să calci sau să-l înjuri pentru că strada sa are gropi. Petrescu merită ai mult, fapt pentru care am propus să schimbăm ceva prin DEX. Am decis ca expresia Umblă câinii cu colaci în coadă să devină Umblă bursucii cu colaci în coadă. Am supus la vot și cu un scor de 164 de voturi PENTRU, 0 abțineri și 0 voturi CONTRA, am schimbat DEX-ul”, a spus prof. Pop.

PS. Este acest articol un pamflet sau Petrescu e imens?

Articolul precedentSpecialist în Liga 1! Tusea și junghiul, Dinamo vs. ”U” Craiova, în derby-ul etapei a 2-a
Articolul următorOpt stranieri români au jucat în returul din prima rundă a cupelor europene
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here