Școala de fotbal a lui Hagi este cel mai valoros proiect al fotbalului românesc. Asta o arată nu numai rezultatele, dar și infrastructura și tot ceea ce a creat el la Constanța. Academia sa are toate dotările necesare pentru producerea fotbaliștilor pe banda rulantă, cu un „aer” vestic și modern este exact ceea ce ar trebui sa existe in 50% din orașele din România, pentru a avea un fotbal competitiv la nivel județean, național, european și mondial.

Orice român și-ar dori să vadă la Mediaș, Craiova, Pitești, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, de ce nu și la București același lucru, proiect de o anvergură asemanătoare care să producă jucători pentru echipa națională, liga 1, liga 2 dar și liga a 3-a, profesioniști desăvârșiți, sportivi de performanță, nu amatori. Pentru semi-profesioniști și amatori putem rezerva oricând ligile 5-8, unde toți iubitorii sportului să se poată afirma, fie de plăcere, fie pentru spiritul de echipă al sportului.

Jos pălăria pentru Hagi și echipa lui, rugăm Guvernul, AJF, LPF și FRF și oricine poate să aducă investitori, să pună din nou România pe harta fotbalistică, sportul trebuie promovat și toate proiectele trebuiesc regândite de la nivelul creșelor, copiilor și juniorilor, până la „old-boys”, fiecare merită mai mult. Să nu uităm că schimbarea începe cu fiecare dintre noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here