sursa foto: Pix-AR.co.uk
sursa foto: Pix-AR.co.uk

Lucas Birnstingl, portarul canadian al formației Montrose din Liga a 4-a scoțiană a trăit o umilință greu de suportat după ce formația sa a pierdut derby-ul cu Arbroath cu scorul de 5-1. Umilința a fost cu atât mai mare cu cât până ce și portarul formației rivale, David Crawford a reușit să-și înscrie numele pe tabela marcatorilor. Acesta a executat o lovitura liberă din preajma careului de 16 metri, trimitând direct spre poarta lui Birnstingl. Balonul a sărit peste portarul canadian și s-a oprit în poartă. Mai mult decât atât, portarul lui Montrose și-a lăsat echipa în inferioritate numerică după ce a văzut cartonașul roșu în minutul 82 iar pentru că se efectuaseră toate schimbările, locul între buturi a fost luat de atacantul Garry Wood.

De parcă nu i s-au întâmplat deja destule, Birnstingl a mai fost lovit și de un fulger în timp ce ieșea de pe teren. Imediat după aceste întâmplări canadianul și-a făcut bagajul și s-a întors în Canada. Portarul și-a cerut scuze conducerii și și-a dorit să se întoarcă la echipă însă managerul lui Montrose i-a anulat legitimația: „Și-a cerut scuze pentru acțiunile făcute și s-a oferit să revină. Totuși, noi credem că aceasta nu este o decizie care trebuie s-o ia în momentul de față”, a declarat managerul George Shields pentru un cotidian local.

Portarul canadian și-a încercat norocul în divizile inferioare din Scoția însă nu a reușit să impresioneze prea mult. Probabil vârful carierei sale în fotbal va rămâne perioada de probă la echipa ligă, Kilmarnock.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here