Cupa UEFA – Optimi de finala: Avancronica ( + Rezumatele video din tur )

0
437

Meciurile tur s-au încheiat cu rezultate destul de stranse, așa că se anunță niște meciuri retur extrem de încinse, miercuri jucându-se două dintre ele, iar mâine. joi, celelalte, pentru ca vineri să aibă loc tragerea la sorți a sferturilor de finală.

Miercuri, Martie 18

Ajax Amsterdam – Olimpique Marseille

Dubla vedetă a acestor optimi de finală din Cupa UEFA. Două echipe cu tradiție în Europa, ambele câștigătoare ale Cupei Campionilor ( Ligă, Champions….whatever ). Ajax poate zice mulțumesc după ce a plecat de pe Velodrome cu doar un 1-2, după ce a jucat aproape întreaga repriză secundă în zece oameni. Departe de titlul din prima ligă olandeză, echipei din Amsterdam nu îi mai rămâne altceva decât această Cupa UEFA. Francezii vin cu moralul ridicat după ce în ultima etapă din Ligue 1 i-au învins clar, 3-1, pe cei de la Paris Saint Germain.

Saint Etienne – Werder Bremen

O echipă germană și ea cu un moral bun după acel 4-0 administrat Stuttgartului în Bundesliga versus o echipă franceză ce se luptă pentru evitarea retrogradării din Ligue 1. În tur, 1-0 pentru cei din Bremen. Lucrurile sunt destul de clare, însă în ciuda momentului bun prin care trece Werder, nu se știe niciodată ce îți rezervă fotbalul. Mai ales în Cupa UEFA.

Rezumate din tur
Olympique Marseille – Ajax Amsterdam 2-1
http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/boI8GANn59j9hmzLbVM1/mov/1&color=0x439D2A
Werder Bremen – St. Etienne 1-0
http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/WL5pqRpFV9ZgaFgAEzrK/mov/1&color=0x439D2A

Articolul precedentRomania – Serbia ( Iugoslavia ): Statistica
Articolul următorEurogoluri BDF: Unde-i mingea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here