Cupa Davis, Ucraina – România 2-0! Adrian Ungur și Victor Hanescu, incapabili de mai mult!

0
816

Cupa DavisTurul I din grupa Grupa I, zona Europa/Africa, a Cupei Davis a programat azi primele meciuri din duelul de la Dnepropetrovsk dintre Ucraina și România. Dacă de la primul meci, cel dintre Sergiy Stakhovsky și Adrian Ungur nu așteptam mare lucru, și așa a și fost (6-3, 6-1, 6-4), de la meciul doi al zilei, Hănescu – Marchenko, așteptam primul punct al ”tricolorilor”. Surpriză însă, Victor a demonstrat că e român și, logic, a pierdut ca un român.

 Victor Hănescu – Illya Marchenko 6-4, 6-3, 3-6, 6-7 (6), 4-6! C-așa-i în tenis..2-0, scor periculos!

Așadar, Adrian Ungur ieșea de parcă nici nu fusese pe teren, iar în sala de Băicoi din Dnepropetrovsk intra marele favorit al zilei, al românilor, dar nu al tenisului, Victor Hănescu. Odată ajuns pe parchet, românul nostru timid își face meciul extrem de ușor, 6-4, 6-3 și 2-0, iar site-urile bagă deja: Ucraina-România 1-1 și toate titlurile de 2 lei și 50 de bani cu ”Toate speranțele în Tecău”, ”Tecău, Mesia”, ”Tecău bubuie estul” și alte bullshit-uri dinastea. Apropo de bullshit, Victorașul nostru a realizat ceva de genul, pierzând setul 3. Era 2-1 la seturi, însă nimeni nu se gândea că românul poate măcar să fie egalat. Și așa păreau să stea și lucrurile. Deși greoi, Hănescu ajunge în tie-break-ul setului 4, însă odată ajuns acolo face 6-3, trei mingi de meci și…. Ei bine, puteți uita, Victor e un român veritabil, acel român care s-a născut loser și care nu este capabil să se concentreze nici măcar o secundă în momentele cheie. Vreți și alte exemple ? Nu am timp acum și nici spațiu pe blog. Dar să revenim..Așadar, 6-3 și… 6-4, 6-5, 6-6, 6-7, 6-8, set pierdut. Câte au fost? Exact: 1,2,3,4,5 – puncte consecutive! Atâtea a pierdut Victor, iar Marchenko făcea 2-2 la seturi.

Despre setul decisiv nu mai are rost să vorbim, întrucât pe teren a fost un sportiv, Marchenko, împotriva unui mediocru. Fără vlagă, fără nerv, fără talent, fără nimic, Hănescu a pierdut 4-6 și România e condusă cu 2-0 de Ucraina după prima zi de Cupă Davis. Dar poate că e mai bine așa. Oricum tenisul românesc e mort și îngropat până la brâu.

Încheiem astfel o zi dezastru în tenisul românesc, una în care Sorana și Victor au cedat împreună 5 mingi de meci, apoi au pierdut ca doi amatori!

Victor Hanescu Cupa Davis

Articolul precedentGenul programului: Comedie sud-americană! A împins arbitrul ca să ajungă la minge
Articolul următorEstadio Municipal Paulo Machado de Carvalho, Sao Paulo, Brazilia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here