Cum sa demonstrezi ca nu gandesti?

0
370

Simplu. Trebuie sa te cheme Stoichita.
Nu sunt eu in niciun caz suporter al Stelei si recunosc ca m-am bucurat la eliminarea lor de aseara. Dar sincer, imi pare rau de Bibiskov.
Dupa ce ca nu i s-a acordat aproape nicio sansa de cand a venit la Steaua ( ca si polonezului cu nume imposibil, desi aseara nu a aratat deloc a clovn…clovnul a fost ala cu pleata ), s-a gandit nea’ antrenoru’ sa il bage aseara.
“Sa demonstreze domnule ca stie fotbal! Ca de-aia e la Steaua!”. Pai el ar fi demonstrat , saracu’…da’ dupa ce a jucat o ora intr-o jumatate de sezon, dupa ce a fost contestat fara sa fie vazut prea mult, se asteapta de la el acum sa rezolve problema Stelei intr-un singur meci?
OK, nu e o mare problema. I s-a dat sansa si nu a reusit sa o fructifice. Gresala lui Stoichita e urmatoarea: niciodata nu trebuie sa pui un jucator cu moralul facut praf sa execute un penalty. Ori Bibiskov , din cauze multiple numai jucator cu moral bun nu era. A jucat tot meciul cu capul in pamant. Era de ajuns sa il privesti si te apuca mila. Am fost sigur ca rateaza. De la el s-a asteptat un gol intr-un moment extrem de tensionat…
Bravo don’ Stoichita, esti bun! Cu asta chiar l-ai terminat definitiv. Poti sa-l trimiti acasa…

Articolul precedentDorinta trista
Articolul următorLiga Campionilor Asia: Al Ittihad și Pohang Steelers în finală

1 COMENTARIU

  1. Sunt de acord, dar asta se intampla cand ai de a face cu sluga celui acarui nume nu merita sa fie pomenit pe acest blog. Pacat o legenda ca a Stelei ajunge in noroi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here