Cum oprim rasismul în fotbal?

0
960

De ce nu sunt probleme între suporterii sau fanii și sportivii de performanță din baschet, handbal, ciclism, tenis?

Oare pentru că în sporturile menționate mai sus nu circulă bani murdari? Oare rasismul a fost inventat tot de instituțiile care finanțează fotbalul? Unii nu sunt mulțumiți de faptul că se introduc reguli și amenzi și li se încalcă dreptul la liberă exprimare pe stadioane și se întreabă: de ce impune UEFA anumite reguli?

În America, unde rasismul e luat in serios, mulți ar primi plângeri penale din partea unor organizații chiar și împotriva discriminarii celor supraponderali și ar plăti daune o viață și ar muri săraci lipiți.

După cum gândesc unii, așa muncesc, așa votează, așa trăiesc!

Slabă nădejde de progres pentru cei care pretind să fie lăsați să strige ce vor pe stadion! Asa înțeleg ei democrația. Așa ne așternem, așa o avem (democrația). Noi chiar dăm dovadă de o ipocrizie ieșită din comun. Rasismul chiar este o problemă, iar organele competente ar trebui să ia în primul rând măsuri de prevenire încă de pe băncile școlii și apoi pedepsirea aspră a acestor fapte imorale, discuții, comentarii și injurii aduse sportivilor, și nu numai.

Ce se poate face pentru a stopa aceste lucruri?

  1. Meciuri fără spectatori:
ronaldo.com

2. Suspendarea stadioanelor:

3. Mai multe evenimente și comunicate oficiale pentru a promova pacea și a-i face pe oameni să înțeleagă importanța acestui subiect:

4. Când vine vorba de jucători: pedepse mai aspre și sancțiuni financiare mult mai drastice.

5. Implicare mai serioasă a organelor competente și sancțiuni pentru federații, echipe, asociațiile sau Ligile profesioniste:

Articolul precedentSerie A: 10 din 20 de echipe au schimbat antrenorul în 2019
Articolul următor#PronoLiga1! Doi lideri evadați după prima etapă din retur! Urmează runda a 15-a

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here