Cum găsești jocul de Video Poker online care este cel mai potrivit pentru tine

0
267

Pokerul video este un joc de cazinou foarte interesant, care are tot mai mulți adepți de când industria jocurilor de noroc s-a mutat, în mare parte, pe Internet. Cazinourile online licențiate oferă mai multe variante ale acestui joc.

Vorbim, în principiu, despre un joc foarte simplu, mai ales dacă ne referim la cel cu o singură mână. Indiferent de varianta pe care o joci, primești mai întâi cinci cărți, le oprești pe cele care crezi că te avantajează, le schimbi pe celelalte cu alte cărți și s-a terminat runda. Pentru a-ți da seama ce joc ți se potrivește, este necesar să cunoști diferențele dintre regulamentul fiecărui tip în parte. Iată prin ce se caracterizează cele mai populare variante:

Jack or Better (Valeți sau mai bine)

Se joacă cu pachetul clasic de 52 de cărți. Plata pornește de la o pereche de valeți  și continuă cu perechea de dame, de popi, două perechi, 3 de-un fel, chintă, culoare, full, careu, chintă de culoare și chintă roială.

Deuces Wild (Doiari Wild)

Pachetul virtual conține tot 52 de cărți. Doiarii joacă rol de „Wild”, adică au capacitatea de substitui orice altă carte atunci când se pot forma combinații câștigătoare. Plata pornește de la 3 de-un fel, chintă, culoare, full, careu, chintă de culoare, 5 de-un fel, chintă roială spartă, 4 doiari, roială naturală.

Spre deosebire de varianta precedentă, apar două combinații noi: 5 de-un fel (careu plus doiar) și chintă roială spartă (chintă roială cu formată cu ajutorul doiarilor). În schimb, dispare posibilitatea de a câștiga cu o singură pereche, deoarece șansele de a obține o asemenea combinație sunt foarte mari.

Joker Poker

Este un alt tip de video poker întâlnit în cazinourile online care pot fi găsite aici: https://casino-online-romania.com

În acest caz, pachetul de joc cuprinde 53 de cărți. Doiarii nu mai au valoare de Wild, dar acest rol este îndeplinit de un Joker. Se plătește și o singură pereche (cota 1.00, practic se rambursează miza), apoi 2 de-un fel, chintă, culoare, full, careu, chintă de culoare, chintă roială spartă, 5 de-un deal și chintă roială.

Așa cum spuneam, se poate juca poker cu mâini multiple. Poate fi mai profitabil, dar este și mai greu de ținut sub control. Poți opta să joci între 4 și 100 de mâini în același timp. Automat, este mai multă presiune pe buget. Dacă setezi miza la 1 leu pentru o mână și joci 10 mâini simultan, din balanța contului dispar din start 10 lei.

Dacă ești începător, va fi foarte greu să te concentrezi și să iei deciziile corecte între prima și a doua împărțire de cărți. În schimb, când judecarea fiecărei mâini va intra într-un anumit automatism, îți va fi mai simplu să se descurci cu două, trei, patru sau chiar mai multe mâini simultane.

Specialiștii consideră că cel mai potrivit joc pentru începători este Jacks or Better, întrucât calculele nu sunt complicate de existența unor cărți Wild. După ce înveți să calculezi probabilitățile pentru fiecare continuare posibilă, poți trece la nivelul următor. În cazul în care ești deja avansat, te poți specializa Joker Poker sau cu alte variante mai provocatoare. Până la urmă, totul este despre distracție.

Articolul precedentRangers – Steaua 2-1 (Cupa Campionilor – 16 martie 1988)
Articolul următorArsenal – Dinamo Bacău 7-1 (Cupa Orașelor Târguri – 18 martie 1970)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here