Cum arată fotbalul perfect? Cam așa: Liverpool 4-0 FC Barcelona

0
1165

Liverpool s-a calificat în finala Ligii Campionilor pentru a doua oară consecutiv după ce a trecut cu 4-3 la general de FC Barcelona. Cineva care n-a văzut cele două meciuri, ar zice că nu e nimic deosebit. Ce e așa special că s-au marcat șapte goluri în două partide? Dacă ar fi atât de simplu…

Foto: twitter.com/ChampionsLeague

După meciul de săptămâna trecută, Barcelona era marea favorită. Catalanii au învins “doar” cu 3-0. Pentru cine a văzut acel meci, știe cu siguranță de ce am zis “doar”. La ce ocazii au ratat jucătorii lui Valverde în finalul acelei partide, s-ar fi putut termina lejer, 6, 7-0 fără ca cineva să aibă ceva de obiectat. N-a fost însă așa, s-a terminat doar 3-0 însă chiar și așa, Barcelona era cu un picior în finală. Cine ar fi crezut că Liverpool va întoarce scorul și se va califica în finală?

Dacă olandezii au inventat fotbalul total, spaniolii tiki-taka, atunci Liverpool a inventat fotbalul perfect! Nu există cuvânt mai potrivit pentru ceea ce au jucat fotbaliștii lui Jurgen Klopp! Probabil că Messi și co. n-ar fi marcat nici dacă meciul ar fi ținut 3 zile.

Liverpool a făcut pressing de la primul până la ultimul fluier. Cu un public precum cel de pe Anfield nici nu se putea altfel. Când ai 50 de mii de oameni în tribune care cântă și te încurajează încontinuu, nu ai cum să nu zburzi pe teren. Orice echipă indiferent de nume, sub o astfel de presiune, se pierde și asta s-a văzut și în cazul Barcelonei. Aș zice că această calificare e 50% a suporterilor!

Calificarea celor de la Liverpool este cu atât mai mare cu cât au lipsit cei mai importanți jucători de atac: Salah și Firmino!

Câteva reacții de pe Twitter:

Articolul precedentJocuri cu bani online? TOP 3 motive pentru care să le alegi pentru a avea un venit suplimentar!
Articolul următorLiverpool – Barcelona 4-0 vs. Barcelona – PSG 6-1. Care a fost cea mai tare revenire într-o ”dublă” de Liga Campionilor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here