Pe teren și în afara lui. Nu știu cât îl va ține această atitudine, însă portughezul își poate da seama că are numai de câștigat dacă i se dedică exclusiv fotbalului și lasă deoparte ”gesturile” și declarațiile nepotrivite, pentru că unul din avantajele avute de Messi în lupta pentru Balonul de Aur 2012, pe lângă prestațiile de excepție, a fost imaginea adiacentă lasată în timpul și după desfășurarea meciurilor.

Trei goluri și o pasă de gol pentru Khedira, ăsta e bilanțul lui Cristiano Ronaldo în cel mai reușit meci al lui pe Santiago Bernabeu. A costat multă sudoare și ceva tristețe însă în cele din urmă are suporterii la picioare. I s-a strigat numele, s-a cerut Balonul de Aur pentru el, iar dacă ar fi nevoie, fanii ”merengues” s-ar scotoci prin buzunare și ar face cheta cu care să strângă banii necesari pentru un nou contract.

Mourinho, fluierat iar

A devenit un obicei ca antrenorul portughez să fie fluierat ori de câte ori îi este anunțat numele înainte de meciuri. De altfel, Jose Mourinho a pierdut peste 40% dintre cei care îl susțineau cu doar un an în urmă, conform unui sondaj publicat ieri de ziarul Marca, în acest moment beneficiind de sprijinul a doar 54% din suporteri, față de 94% în 2011.

Sergio Ramos riscă o suspendare de cinci meciuri

Eliminat în timpul meciului de aseară, pe Sergio Ramos îl paște o sancțiune cât se poate de drastică, arbitrul meciului trecând în raport faptul că jucătorul l-a insultat imediat după dictarea eliminării. Sergio Ramos riscă o sancțiune de patru meciuri suspendare plus un al cincilea pentru cartonașul roșu primit.

Malaga, Sevilla, Zaragoza și Valencia s-au calificat și ele în sferturile de finală din Copa del Rey, azi urmând să se joace ultimele meciuri din optimi:

Getafe – Atletico Madrid
Betis – Las Palmas
Barcelona – Cordoba

sursă video Youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here