Congelați în MOUscova: CSKA – Real Madrid 1-1 ( +Video )

0
1132

O minge aruncată la disperare în careul celor de la Real Madrid în ultimul minut al meciului a împiedicat echipa spaniolă să plece cu o victorie de la Moscova. Wernbloom ( debutant la echipa rusă, luat în ianuarie de la AZ Alkmaar ) este cel care a agățat balonul rătăcit, în ultimele suflări ale partidei, egalând pe tabela de marcaj și dădându-le de o rublă speranță celor de la CSKA.

Cristiano Ronaldo deschisese scorul în prima repriză a unui meci departe de a fi spectaculos, jucat pe un frig crâncen și gazon artificial. Echipa lui Mourinho se întoarce în Spania cu avantajul golului marcat în deplasare și ținând cont că altele vor fi condițiile în care se va disputa returul, doar o minune mai poate schimba numele echipei calificate.

CSKA Moscova este singurul club din Rusia care nu a pierdut până acum în fața echipelor spaniole. Bilanțul: 4 victorii, un egal ( cel de marți seară ) , zero înfrângeri.

Real Madrid nu a fost eliminată niciodată dintr-o competiție europeană după un 1-1 în deplasare ( nouă meciuri cu acest scor, de fiecare dată a obținut calificarea ).

Real Madrid este primul club din istorie care ajunge la cifra de 300 cartonașe galbene încasate în Liga Campionilor.

sursă foto Daylife
sursă video Videa

Articolul precedentESPN își concediază un ziarist din cauza lui Jeremy Lin
Articolul următorSalvati soldatul Villas-Boas: Napoli – Chelsea 3-1 ( +Video )

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here