Cocalarii tineri lovesc din nou: România – Europa 0-6! PS: Emil Săndoi, Ceaușescu doi!

1
1632

Under 21 SandoiCa de obicei, înaintea fiecărui meci al celor mari antrenați de Victor Pițurcă joacă și puștii României în diferite meciuri amicale sau de calificare la nu știu ce turneu final de european sau mondial. E mult spus ”joacă”, întrucât tinerii descendenți ai maneliștilor nu fac mai mult decât să se prezinte pe teren, acolo unde sunt învinși fără drept de apel de oricine, oricând și la orice categorie de vârstă. Ieri:

La Under 19: România – Danemarca 0-4!

Ieri seară, la Centrul de Fotbal din Buftea, Ionel Augustin și-a scos ”mânjii” la mânzat.  Puștanii lui de under 19 nici măcar nu știu ce sport practică, cum se face o preluare, ce înseamnă un șut, o centrare, un dribling, ce să mai povestim de goluri. Cred că ăștia de la U19 nici la FIFA pe computer sau playstation nu au câștigat vreodată un meci, darămite în realitate. Cât despre meciul de ieri, danezii ne-au dat un 4-0 simplu și corespunzător cu valoarea din teren.

La Under 21: România – Cipru 0-2!

Lăsând la o parte faptul că Iancu, Stanciu, Roman, Năstăsie & toată Academia lui Hagi vin la echipa națională ca la curve, trebuie să remarcăm și capacitatea zero a lui Emil Săndoi de a-i mobiliza pe acești tineri. Ok, ei sunt cu gândul la ”blonda din Bamboo” sau la cureaua de Jimmy Choo, însă rolul său de antrenor ar trebui să se impună la reunirea lotului. Acest Săndoi este la Under 21 înainte de la Răscoala de la Bobâlna, iar rezultatele catastrofale sunt aceleași. Indiferent că a a avut la lot panarame sau ”scule”, așa cum sunt considerați actualii steliști, dinamoviști și hagiști, acest ”antrenor” a scos aceleași rezultate catastrofale. Dacă Sandu și Dragomir sunt recunoscuți ca fiind emblema nesimțirii și al caracterului jegos uman, de la Săndoi ne așteptam la ceva mai mult. Din păcate, olteanul se dovedește a fi de aceeași speță mizerabilă precum șefii lui de la FRF și LPF, iar de o eventuală demisie nici nu încape discuția.

Articolul precedentIsinbaeva e din nou campioană mondială!
Articolul următor#PronoLiga1! Etapa a 5-a!

1 COMENTARIU

  1. Cocalari de lux! Nu e ușor să scoți un X cu puternica Moldova..fie ea selecționată de copii, tinichigii sau tractoriști 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here