Claudiu Keșeru, mesaj pentru ”un îngust” !

0
1313

A venit la naționala de pușcărie a României condusă de unul dintre cei mai înguști antrenori români din toate timpurile. A fost batjocorit la Budapesta, unde nu i s-a dat nici măcar o secundă să arate ce poate, deși desculții din teren, Stancu și Grozav erau realmente certați cu mingea. Apoi, la Amsterdam, scenariul s-a repetat, Keșeru fiind din nou batjocura unui Victor Pițurcă de-a dreptul absurd în gândire.

Astăzi, la doar trei zile de la umilința din Olanda, Claudiu Keșeru joacă titular în meciul Chateauroux 2-3 Angers și marchează golul de 1-0 pentru Angers, arătând lumii întregi că nu este la pământ după nedreptatea care i s-a făcut la Națională. Cu siguranță că jucătorul, care este golgheterul Ligii secunde franceze cu 18 reușite, nu ar fi salvat România la Amsterdam și poate nici la Budapesta, însă merita o șansă, una cât de mică. Dar nu, marele Piți a preferat să moară pe mâna lui, jucând cu amatori precum Bogdan Stancu.

Prin victoria de azi, echipa lui Keșeru se apropie la doar trei puncte de un loc care duce în Ligue 1, profitând de remiza lui Caen, 1-1 acasă cu Arles.

Chateauroux - Angers 2-3

Articolul precedentVladimir Kliciko se da invins !
Articolul următorCiclism/Turul Flandrei: Debut dificil in clasicele de primavara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here