Cîrstea, Dulgheru și Copil, out de la Madrid!

0
865

Sorana Cirstea Madrid

Sorana Cîrstea, Alexandra Dulgheru și Marius Copil au fost eliminați de la Mastersul de la Madrid încă din fazele inferioare. Singura care a reușit să treacă de primul tur, după abandonul japonezei Ayumi, a fost Sorana Cîrstea. Apoi, cel mai bine clasată dintre jucătoarele românce în clasamentul WTA a fost învinsă în turul secund de italianca Sara Errani (nr. 7 WTA) în trei seturi, scor 5-7, 6-2, 4-6. Pentru accederea în turul secund Sorana va primi 80 de puncte WTA și un cec de 20,700 de Euro.

Cealaltă româncă de pe tabloul principal de la Madrid, Alexandra Dulgheru, nu a avut nicio șansă împotriva celei de-a doua jucătoare a lumii, rusoaica Maria Sharapova, fiind învinsă în două seturi, 7-5, 6-2! Alexandra va acumula 5 puncta WTA și 9,000 de Euro.

Pe tabloul masculin, Marius Copil a dat piept cu puternicul Stanislas Wawrinka, numărul 15 ATP. Elvețianul s-a impus destul de lejer, în două seturi simetrice, 6-4, 6-4. Pentru participarea la Madrid, Copil va primi 10 puncte ATP și un cec în valoare de 11,500 de Euro.

foto

Articolul precedentBarometrul presiunii blatului în Liga 1! Un deceniu de la blatul mileniului, Ceahlăul – Dinamo!
Articolul următorCel mai bun fotbalist din istoria fotbalului ! Imagini de colecție!
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here