Cifra zilei: 26 – numarul intalnirilor “Pinalty – Tata Jean”

0
437

Runda a 7-a programeaza mai multe meciuri ce pot fi considerate derby-uri.
.
La Craiova, va a vea loc a 73-a confruntare dintre juveti si feroviarii de sub Podul Grant, giulestenii castigand doar de 2 ori in cele 36 de deplasari pe “Central”,ultima data pe 22 septembrie 2002.
In “Stefan cel Mare”, gazdele vor incerca sa obtina intaiul succes in fata ialomitenilor, la Galati, Otelul spera sa contabilizeze in fata mediesenilor alte 3 puncte dupa izbanda din “Groapa”. Liderii vor lua drumul Clujului cu dorinta de a bifa si al 10-lea meci consecutiv fara infrangere in Liga 1. La Vaslui, se vor duela doua formatii cu pretentii europene, Vaslui si Timisoara, moldovenii avand atuul unui atac foarte productiv – cel mai bun din primele 6 etape. In Ghencea, Pandurii lui Cartu, aflati la cel mai bun start de sezon pe prima scena din istoria participarilor in campionat, vor lupta pentru obtinerea victoriei in premiera in fata ros-albastrilor.
In prima zi a etapei, s-au marcat deja 8 goluri, jucatorii lui Grigoras au plecat cu toate punctele de la Mioveni iar Astra s-a impus prin dublele lui ganea si Djokici in fata ploiestenilor.
..
BDF si-a propus sa acorde atentie tuturor formatiilor din Liga 1, fapt ce, credem noi, ca ne-a iesit pana-n prezent.
Astazi, “Cifra Zilei” este data de disputa “Ceahlaul-Gloria Bistrita”. La Piatra Neamt se intalnesc doua cluburi ai caror conducatori au fost considerati de presa ca oameni de baza ai “cooperativei”. Revazand rezultatele inregistrate in sezoanele anterioare nu putem decat sa dam crezare tuturor “carcotasilor”.
Astfel, in cele 26 de dispute, moldovenii s-au impus de 13 ori iar ardelenii de 11. O singura data, una din echipe a luat mai multe puncte intr-o editie decat adversarul, s-a intamplat in campionatul 2007/2008 cand pietrenii aveau nevoie disperata de puncte pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare. Cum bistritenii ocupau inaintea rundei 30 un lejer loc 10 au cedat la limita, cu 1-0, penalty-ul venind pentru jucatorii lui “Penalty” ca o “mana cereasca”. A fost si singurul caz cand “oaspetii” s-au impus pe terenul gazdelor. In 6 din cele 13 sezoane, golaverajul tur/retur a fost unul “fratesc” si anume – egalitate.
In partida din etapa a 7-a, “Lordul Jean” si Maria Sa “Pinalty” sunt pusi intr-o situatie mai dificila, ambii fiind nevoiti sa caute o solutie salvatoare datorita faptului ca echipe se claseaza pe ultimele doua locuri,mai mult, bistritenii fiind singurii fara victorie in competitie.
.
Sa fie oare un derby al codaselor sau un meci al onoarei?
.
CIFRA ZILEI: 26 este numarul intalnirilor “Ceahlaul-Gloria Bistrita” pe prima scena.

Articolul precedentTarziu!
Articolul următorParadox: sa dai trei goluri acasa si sa iei bataie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here