Chelsea și PSG reîncing hora ironiilor pe Twitter

0
1515

PSG CHELSEA

La fel cum s-a întâmplat sezonul trecut, atunci când s-au întâlnit în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, cele două echipe nu au lăsat să treacă prea mult timp după tragerea la sorți alea optimilor de finală din acest sezon că au și încins iar hora tweet-urilor cu caracter ironic.

Dragi prieteni de la Chelsea, v-am spus că ne vom întoarce #ToBeContinued” sună tweetul postat astăzi pe contul oficial al clubului parizian, la puține momente după ce s-a cunoscut că PSG va avea o va avea ca rivală în optimile de finală ale Ligii Campionilor chiar pe Chelsea.

Dubla manșă eliminatorie de anul trecut a avut ca deznodământ calificarea echipei antrenate de Jose Mourinho, după un meci retur cu final de infarct pe Stamford Bridge ( 3-1 pentru PSG pe teren propriu, 2-0 pentru Chelsea la Londra ). Imediat după calificare, pe contul echipei engleze a apărut mesajul ”Liga Campionilor nu va ajunge la Paris, doar croissante”, mesaj care se pare că nu a fost uitat în capitala Franței.

 

De altfel, la fel ca și în acest nou episod, tot cei de la PSG au deschis ostilitățile și anul trecut cu un mesaj către Chelsea ”Știai că Paris Saint Germain a ajuns în sferturile de finală ale Ligii Campionilor pentru al doilea sezon consecutiv?” . Răspunsul nu s-a lăsat așteptat ”Știai că Chelsea va ajunge pentru a șaptea oară în semifinale în ultimii 12 ani dacă se califică în fața ta?”, după care a urmat o altă înțepătură, tot de la Chelsea „Știai că Chelsea nu a primit gol în 11 din 18 meciuri jucate în 2014”? . Și tot așa până când după fluierul final al returului, cele două cluburi s-au felicitat cu fair-play, în așteptarea revanșei care a sosit destul de repede.

 

Tabloul complet al optimilor de finală Champions League 2014-2015 și datele de disputare ale meciurilor

LIGA CAMPIONILOR 2014-2015 OPTIMI DE FINALA

Articolul precedentAntrenorii români la raport! Ultimii antrenori ai Petrolului, Contra și Lucescu Jr, rezultate excelente!
Articolul următorRetrospectivă 2014: Simona Halep, de profesie campioană! (III) Indian Wells și revanșa polonezei Radwanska!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here