Doar șase luni au trecut de la câștigarea Ligii Campionilor, trofeul atât de mult dorit de către Roman Abramovich, iar Roberto Di Matteo, antrenorul-supriză care a rușit cea mai mare performață din istoria clubului londonez, a fost destituit azi, după cum o arată comunicatul publicat pe site-ul oficial al celor de la Chelsea.

Chelsea depinde de ceea ce vor face Juventus și Sahtior în ultima etapă din Liga Campionilor, iar un egal pactat sau nu între cele două echipe ar lăsa-o fără calificarea în optimi.

Di Matteo a ajuns la Chelsea în martie ca înlocuitor provizoriu al lui Villas-Boas, însă s-a lipit de post după execelentele și surprinzătoarele rezultate obținute în Liga Campionilor, pe care a și câștigat-o după ce a eliminat în semifinale Barcelona, iar în finală a învins Bayern la loviturile de departajare. E drept, stilul de joc aplicat în ultimele trei meciuri nu a fost tocmai lăudat în acele momente.

Nici nu a fost destituit bine Di Matteo, că postul de antrenor de la Chelsea are deja un nume propriu drept candidat. După cum spune presa engleză, Rafa Benitez ar urma să preia frâiele echipei, antrenorul spaniol fiind fără contract din 2010, de când a fost concediat de către Inter. Deocamdată, doar zvonuri.

Rezultate meciuri Grupa E:

Juventus – Chelsea 3-0

Nordsjaelland – Sahtior Donetk 2-5

Clasament:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here