CFR Cluj, campioana ipocriziei fotbalului românesc!

9
1890
paszkany-muresanDe-a lungul ultimilor ani, de când CFR Cluj a ajuns să însemne ceva în fotbalul românesc, adică mai mult decât niște boxe date la maxim să acopere galeria adversă, mai mulți ”încuiați” din presa și din fotbalul românesc au ieșit și au lăudat echipa lui Paszkany mult mai mult decât permitea plapuma. Principala laudă pe care o primea cuplul Arpi & Muri, și încă o mai primește, dat fiind numărul mare de materie cenușie lipsă, era una de genul: ”O echipă serioasă, corectă, cu niște oameni foarte serioși la conducere”.
Este ca și cum am afirma de Ion Iliescu că: ”E un om onest, iubitor de democrație, care a pus bazele modernizării României postdecembriste”. Nu, oameni buni, CFR Cluj nu este nici măcar o clipă o echipă corectă și serioasă, ba dimpotrivă. Dacă s-ar face un top cu măgăriile din fotbalul românesc din ultimul deceniu, echipa din Gruia ar ocupa locul I, la distanță de ani lumină față de celelalate echipe. Să nu se înțeleagă aici că Steaua, Dinamo, Rapid, Oțelul și celelalte sunt fecioare nevinovate. Nicidecum. Când spui fotbal românesc, spui mizerie, corupție, blaturi și oameni de doi lei, însă ele sunt pe o treaptă mai jos. Nu au clasă, cum s-ar spune în termeni fotbalistici.
Revenind la CFR Cluj, echipa de comedie a cuplului Arpi & Muri, urmărim în aceste zile un nou episod din serialul ”Ieri te-am pupat, azi te-am executat”. După ce l-au lăudat pe Petre Grigoraș la finele meciului cu FC Botoșani, promițându-i primăvara competițională, ghioceii și mielul de Paște, cuplul de comă din Gruia a dat ieri lovitura tradițională, schimbându-l pe fostul ”pandur” cu Vasile Miriuță. Într-un fotbal normal, această mișcare ar fi fost una neverosimilă, însă vorbind de noroiul cu bulbuci din Liga 1, ea nu este decât o nouă etapă din ipocrizia care crește la Cluj mai ceva ca buruiana dintr-un lan de porumb neerbicidat.
Schimbarea lui Grigoraș cu Miriuță nu este decât tragerea la xerox a fostelor schimbări cu ”zâmbetul pe buze” din Gruia. Să nu uităm că Jorge Costa, Paulo Sergio, Mircea Rednic și Ioan Andone de 465 de ori, au traversat același drum. Mai întâi pupați pe creștet, iar în perioada imediat următoare aruncați afară precum niște gunoaie.  Fotbalul românesc a fost și este plin de oameni de nimic, amatori, ciobani și infractori, care nu au habar de fenomen, însă ipocrizie ca la CFR Cluj nu găsim la nimeni. Oare Vasile Miriuță știe în ce s-a băgat ?
Articolul precedent“Killer-ul” revine cu un colind în stilu-i caracteristic! Feriţi-vă de Moş Kolarov!
Articolul următorCursă de urmărire senzațională în campionatul de raliuri! Un iepure nervos atacă pe turnantă!

9 COMENTARII

 1. hai mai stelistilor ca vorbiti aiurea…e adevarat ca rabdarea e importanta in general, insa e usor sa critici asa din afara..sunt convins daca voi ati fi fost patroni de club ce ati fi facut.

 2. Ati uitat de antrenorii schimbati de Becali la Steaua , ce tot vorbiti, sau de cati au schimbat Otelul, sau Rapid , ?

 3. „Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos. Perfecta dreptate are Copos.Acest pseudo-ziarist de fapt este un NIMENI !

 4. STERIL ,INCOMPETENT ,DE EVITAT. CRED CA-I PRIMUL DAR SI ULTIMUL ARTICOL PE CARE IL CITESC SUB SEMNATURA TA DA ESTI PENIBIL,NICI NU MERITA SA MA MAI COMENTEZ…

 5. Tu ai nume si renume
  FORZA, FORZA CFR!
  Ca toti ardelenii-n lume
  FORZA, FORZA CFR!

  Versuri pentru oi turcane si natange
  2-10 2-10…23 de meciuri fara victorie in EUROPA
  crapa ….

 6. Subscriuu celor ce au criticat acest ziarist de doi lei. Sunt de acord cu parerile lor. A da o replica acestui infect ar arata ca ma cobor mult prea jos. Sa nu se mire nimeni de ce avem o asa presa, de ce prosport s-a desfiintat, de ce gazeta e pe marginea prapastie. De-aia..pt ca lasati toti analfabeti sa jigneasca, sa scrie pareri despre o echipa ce pina una alta e deja cineva in Europa, iar pt asta unii isi dau palme de invidie…

 7. Adrian Baciu este baci. Adica oier. Adica CIOBAN care conduce o stana, conform DEX.
  IL VREI LA STEAUA?

 8. Sunt de acord cu toti care au pareri critice la adresa domnului Adrian Baciu. Trebuie expulzat… Urgent!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here