Celtic – CFR Cluj 3-4! Clujenii s-au calificat în Play-Off-ul Ligii Campionilor!

0
1944

13 august 2019 va rămâne cu siguranță o zi istorică nu doar pentru CFR Cluj ci și pentru fotbalul românesc. Campioana României en-titre, CFR reușește o calificare mare în fața campioanei Scoției chiar pe terenul acesteia marcând de 4 ori! 

În turul de la Cluj, CFR a terminat la egalitate cu Celtic, scor 1-1 iar calificarea se juca pe Celtic Park. Se anunța o atmosferă incendiară însă jucătorii lui Dan Petrescu nu s-au lăsat intimidați și și-au etalat jocul cu care ne-a învățat în startul de sezon. Ciprian Deac a lovit primul în minutul 27 după o centrare de efect trimisă de Bilel Omrani. Tabela a rămas neschimbată până în minutul 51 când Forrest, același care a marcat și la Cluj, restabilea egalitatea. CFR a avut un moment de slăbiciune iar gazdele au profitat, intrând în avantaj pentru prima dată în această dublă în minutul 61 când Edouard a beneficiat de o gafă a fundașilor clujeni, Aurelio și Burcă, și a schimbat tabela la 2-1 pentru Celtic. În minutul 73, CFR-ului i se acordă un penalty după ce un fundaș al gazdelor deviază intenționat balonul din gheata lui Omrani. Același Omrani execută și restabilește egalitatea, 3-3!

Ultimele 15 minute au însemnat agonie și extaz în doză dublă! Mai întâi Christie face 3-2 pentru Celtic în minutul 76. Omrani readuce egalitatea în minutul 80. La acest scor, CFR era calificată doar că nu am scăpat de emoții. Celtic s-a aruncat în atac iar centralul a arătat 6 minute de prelungiri. În ultimul minut al prelungirilor, Țucudean profită de un balon venit parcă de nicăieri și îl execută pe portarul Bain cu o scăriță de efect!

CFR câștigă cu 4-3 și obține o calificare istorică în fața lui Celtic. Clujenii vor întâlni Slavia Praga în Play-Off-ul pentru Liga Campionilor. 

Rezumat video:

Articolul precedent#PronoLiga1! Prima evadare din Ediția a 9-a! Urmează etapa a 6-a
Articolul următorBarometrul stranierilor: George Pușcaș, debut fantastic în fața propriilor fani: ”dublă” în 15 minute

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here