Cele mai importante partide pentru pariori

0
1278

Biletul zilei propus de echipa tikitaka.ro este următorul:

Miercuri, 27.05.2015, ora 18:45 FC Brașov – Gaz Metan Mediaș (Liga 1)

Ultima etapă din Liga 1 programează o serie de partide decisive pentru lupta la retrogradare. Una dintre ele este întâlnirea de la Brașov, acolo unde ”stegarii” primesc vizita celor de la Gaz Metan Mediaș. Ambele echipe au nevoie neapărată de cele 3 puncte puse în joc pentru a spera la salvare. Dacă ne luăm după tradiție, meciul este unul de ”1 solist”, Gaz Metan neavând niciun succes la Brașov în toată istoria întâlnirilor directe. În ultimele lor 7 deplasări sub Tâmpa, Mediașul a scos doar 2 puncte.

Pronostic: 1

Miercuri, 27.05.2015, ora 21:45 Dnipro – FC Sevilla (finala Europa League)

Specialistă a aceste competiții, echipa spaniolă FC Sevilla întâlnește în această săptămână revelația sezonului european, echipa ucraineană Dnipro. După ce au produs surpriză după surpriză în această competiție, printre care eliminările celor de la Ajax sau a celor de la Napoli, elevii lui Markevich încearcă o ultimă lovitură în finala de la Varșovia. Realizarea ei va fi însă foarte dificilă, dat fiind faptul că vor avea în față o echipă foarte puternică, cu aspect de Champions League, acolo unde vor și ajunge dacă se vor impune în această finală.

Pronostic: 2

Joi, 28.05.2015, ora 20:00 CSMS Iași – Steaua (Liga 1)

Lupta la titlul de campioană în Liga 1, în care sunt implicate ASA Târgu Mureș și Steaua, se duce și ea până în ultima etapă. Liderul în exercițiu, Steaua, are o deplasare destul de dificilă la prima vedere, urmând să întâlnească una dintre revelațiile returului, CSMS Iași. Meciul din Copou ar putea fi însă unul ceva mai lejer pentru Steaua, dat fiind faptul că echipa lui Nicolo Napoli nu mai are niciun obiectiv în acest final de Liga 1.

Pronostic: 2

Sâmbătă, 30.05.2015, ora 19:30 Arsenal – Aston Villa (finala FA Cup)

După un sezon mai bun decât precedentul, în care au terminat pe locul 3 și au fost la doar 4 puncte distanță de a ajunge vice-campioni, tunarii lui Arsene Wenger încearcă să încheie sezonul intern cu un trofeu. Ei vor juca finala Cupei Angliei împotriva revelației acestei competiții, Aston Villa. Prima deasupra liniei care trimite în Championship, echipa lui Sherwood a fost în FA Cupa un fel de Dnipro în Europa League. Ei au produs surpriza în semifinale, învingând pe Liverpool, iar acum speră s-o dubleze cu un succes cu Arsenal.

Pronostic: 1

Articolul precedent#PronoLiga1, etapa a 34-a! Bătălia finală: Petru sau Deki ?
Articolul următorReușita lui Hamroun comparată cu cea a lui Cantona de către Gazetta dello Sport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here