Săptămâna trecută, pe stadioanele din România au impresionat suporterii Petrolului, dinamoviştii şi “şepcile roşii”. Profitând de calendarul care le-a scos în cale derby-ul cu CFR Cluj, susţinătorii Universităţii se află şi în colecţia de azi a celor mai frumoase imagini de pe stadioanele româneşti.

Privind pozele de mai jos realizate de către fotograful Călin Ilea, doar cunoscătorii ar putea afirma fără ezitare că “U” a jucat în deplasare. Încurajaţi de o galerie numeroasă şi care a dominat clar atmosfera din Gruia, “studenţii” din teren nu s-au lăsat mai prejos şi au obţinut prima victorie pe terenul rivalei după o pauză de 42 de ani, scor 2:1.

u_cluj

sepcile_rosii

De la Cluj-Napoca ne îndreptăm spre malul Mării Negre, unde ne oprim pe stadionul Farului din Constanţa şi-i privim la treabă pe puţinii localnici cărora le mai pasă de soarta unei echipe care pare să se scufunde încet, dar sigur, în Liga 3. Trăind într-un oraş care se trezeşte la viaţă doar pe timpul verii sau la venirea grupărilor mari din capitală, să nu comiteţi greşeala de a crede că eforturile băieţilor din Aria şi Frecvent sunt la îndemâna oricui.

frecvent_farul

aria_farul

Pentru final am păstrat stropul de culoare şi bucuria de a cânta pentru echipa iubită, elemente pe care le regăsim din ce în ce mai greu în peluzele stadioanelor din ligile superioare. Chiar dacă ASU Poli a primit vizita ultimei clasate din liga 4, Real Dragşina, suporterii de pe “Ştiinţa” continuă să-şi susţină favoriţii în aceeaşi manieră cu care ne-au obişnuit.

asu_poli

asu_poli_stadion_stiinta

surse foto: 1, 2, 3, 4, 5, 6

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here