Bedale FC, formație care activează în liga a 11-a din Anglia a prezentat primul echipament transparent din istoria fotbalului. Prin intermediul acestui echipament, cei de la Bedale FC vor să atragă atenția asupra problemelor de prostată și a cancerului testicular.

Bedale FC

Pe “tricou” apar săgeți care indică zona genitală alături de textul “Nu uita să verifici”. Clubul din comitatul din Yorkshire-ul de Nord donează 5 lire pentru vânzarea fiecărui astfel de echipament. Aceștia au strâns 200.000 de lire sterline și speră să ajungă la 250.000. Costul unui astfel de echipament este de 79.99 lire.

Bedale FC nu este la prima ispravă de acest fel. Cu câțiva ani în urmă aceștia și-au prezentat un echipament cu totul și cu totul inedit: pe kit-ul portarului era imprimat un grătar iar pe cel al jucătorilor de câmp, hot dog, asta după ce sponsorul principal al echipei a devenit o companie producătoare de cârnați. Acest echipament a fost considerat cel mai urât din istorie de către presa sportivă din Anglia.

Foto: bedaleafc.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here