Cel mai nebun sport inventat vreodată!

0
856
foto: utblive.com

Din categoria „Ce sporturi ciudate mai inventează americanii?”, pe ordinea de zi se află Shocker! Un sport care șochează, la propriu! Shocker combină mai multe sporturi printre care rugby-ul, fotbalul și probabil handbalul. Pe lângă (ne)obișnuita minge, jucătorilor li s-au dat în plus aparate de electrocutat. În mod oficial, noul sport inventat de americani se numește Ultimate Taser Ball (UTB) – nume care a fost și patentat deja. Aparatele de electrocutat cu care sunt echipați jucătorii pot transmite până la 8 miliamperi, adică o durere destul de mare pentru corpul uman. Electrocutarea se poate exercita doar asupra acelui care se află în posesia mingii. UTB se joacă cu o minge rotundă cu o circumferință de aprox. 60 cm și este considerat un joc de echipă, tip full contact. Regulamentul complet al acestui sport poate fi accesat aici.

Deocamdată există doar 4 echipe: L.A. Nightlight, Philadelphia Killawatts, Toronto Terror și San Diego Spartans, iar primul turneu se va desfășura în capitala Thailandei pe 2 și 3 martie, anul acesta.

Articolul precedentMonica Niculescu, out din primul tur la Dubai!
Articolul următorGolurile lunii ianuarie din Premier League!
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here