Bedoya, in rosu, este trimis in tribuna. Foto: futbolred.com

Columbianul Gerardo Bedoya a intrat în cartea recordurilor după ce a reușit performanța de a fi eliminat de 45 de ori în perioada carierei de fotbalist profesionist începută în 1995 și teminată anul trecut.

Recent, el a fost numit antrenor secund la echipa columbiană Independiente Santa Fe, formație la care a și evoluat în perioada 2011-2013. În cele 90 de partide jucate în cei doi ani în tricoul acestei echipe a fost eliminat de opt ori. Bedoya a debutat acum și pe banca tehnică pentru Santa Fe, care a întâlnit pe teren propriu liderul campionatului columbian, Liga Aguila – Apertura, Junior. Partida a fost una cu scântei și evident Bedoya nu putea lipsi din centrul atenției. Echipa gazdă a deschis scorul în minutul 6, dar a fost egalată după doar 3 minute, moment în care stafful celor de la Santa Fe s-a repezit să protesteze considerând că golul egalizator a celor de la Junior a fost acordat pe nedrept după un offside nesemnalizat. Spiritele s-au liniștit la scurt timp însă Gerardo Bedoya a continuat să protesteze la adresa arbitrului asistent timp de 10 minute încontinuu de la golul egalizator. Centralul întâlnirii i-a arătat cartonașul roșu și l-a trimis în tribună după doar 20 de minute de la primul fluier în urma protestelor.

Alexis Garcia (principal) și Agustin Julia (secund) cerând explicații centralului Nicolas Gallo pentru eliminarea lui Bedoya. Foto: futbolred.com

Partida dintre Sante Fe și Junior s-a terminat cu doi eliminați, câte un jucător de fiecare parte, Otero și Dominguez, ambii în minutul 79. Scorul final, 3-2, a fost stabilit de jucătorul formației vizitatoare, Ovelar Maldonado, în minutul 89.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here