RETRO: Alegem cel mai bun fotbalist român!

7
3189

stefanescu camataru

Suntem undeva pe la începutul anilor 1980. Trăim vremuri frumoase ale unui fotbal românesc spectaculos, de mult apus, cu jucători de excepție care făceau diferența, nu doar pe teren, ci și în afara acestuia și aici mă refer la disciplina și respectul pe care jucătorii îl acordau meseriei lor. Aveam un campionat tare cu 18 echipe, cu formații puternice și fotbaliști de o valoare cu mult peste ceea ce vedem astăzi. Echipele din București aveau viață grea cu Universitatea Craiova, Corvinul, FC Argeș, Brașov sau Bacău. În Europa nu eram de neglijat chiar dacă porneam la drum doar cu trei echipe – campioana în Cupa Campionilor Europeni iar cele care completau podiumul, în Cupa UEFA.

Ținând cont de aceste circumstanțe, dăm drumul unui sondaj inediat: alegem cel mai bun fotbalist dintre următorii (am ales fotbaliștii vremii de care facem referire):


Votul se termină pe 9 ianuarie 2016! Rezultatele vor fi dezvăluite în următoarea zi – de asemenea veți primi mai multe detalii despre acest sondaj, de ce acești jucători și de ce am ales să-l facem!

 P.S. Puteți vota trei fotbaliști pe zi!

Articolul precedentEl Hadji Diouf: „Ultima persoană cu care aș vrea să-mi petrec Crăciunul ar fi Jamie Carragher!”
Articolul următorIanis Hagi inclus de „the Guardian” în top 50 cele mai bune tinere talente din fotbalul mondial

7 COMENTARII

  1. ce treaba au Balint si Geolgau la inceputul anilor 1980? Abia implineau 20 de ani.

  2. Nu ti-a greu sa tii un site despre fotbal si sa nu stii de cupa cupelor?
    Chiar in perioada despre care vorbesti, federatia ‘omite’ sa inscrie Universitatea Craiova in editia 83-84 a Cupei Cupelor si astfel se pierde poate inca un an de exceptie facut de Craiova-Maxima in Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here