stefanescu camataru

Suntem undeva pe la începutul anilor 1980. Trăim vremuri frumoase ale unui fotbal românesc spectaculos, de mult apus, cu jucători de excepție care făceau diferența, nu doar pe teren, ci și în afara acestuia și aici mă refer la disciplina și respectul pe care jucătorii îl acordau meseriei lor. Aveam un campionat tare cu 18 echipe, cu formații puternice și fotbaliști de o valoare cu mult peste ceea ce vedem astăzi. Echipele din București aveau viață grea cu Universitatea Craiova, Corvinul, FC Argeș, Brașov sau Bacău. În Europa nu eram de neglijat chiar dacă porneam la drum doar cu trei echipe – campioana în Cupa Campionilor Europeni iar cele care completau podiumul, în Cupa UEFA.

Ținând cont de aceste circumstanțe, dăm drumul unui sondaj inediat: alegem cel mai bun fotbalist dintre următorii (am ales fotbaliștii vremii de care facem referire):


Votul se termină pe 9 ianuarie 2016! Rezultatele vor fi dezvăluite în următoarea zi – de asemenea veți primi mai multe detalii despre acest sondaj, de ce acești jucători și de ce am ales să-l facem!

 P.S. Puteți vota trei fotbaliști pe zi!

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here