Și-a tatuat pe spate cel mai bun 11 al Olandei din toate timpurile

0
4504

Cel mai înfocat suporter al naționalei Olandei este un georgian pe nume Aram Arutinya. Se îmbracă în fiecare zi cu unul din cele 45 de tricouri portocalii pe care le are cu Olanda. Cunoaște atât de bine istoria echipei încât știe minutele și golurile din aproape toate meciurile disputate de “Portocala Mecanică”.

Aram Arutinyan
Aram Arutinyan (45 ani) / Foto: AD Haagsche Courant, ediția print, 03.05.2017, p. 13

S-a îndrăgostit necondiționat de Olanda la Europeanul din 1988, mai exact după meciul cu Anglia din Grupa a 2-a. Era chiar meciul de debut pentru olandezi. Van Basten marca de 3 ori câștigând partida cu 3-1. Din acel moment a început să colecționeze tot felul de obiecte despre naționala Olandei cele mai importante fiind 5 cărți și peste 70 de casete video. Locuința sa este plină de postere.

Aram are tatuaje cu inscripțiile naționalei olandeze pe tot corpul. Cel mai opulent dintre acestea se află pe spatele lui unde și-a tatuat cel mai bun 11 din toate timpurile considerat de el: Van der Sar – Frank de Boer, Jaap Stam, Ruud Krol, Ronald Koeman, Frank Rijkaard, Arjen Robben, Ruud Guulit, Dennis Bergkamp, Johan Cruyff și Mario van Basten.

Oranje, Best XI
Cel mai bun 11 al Olandei tatuat pe spatele lui Aram Arutinyan / Foto: AD Haagsche Courant, ediția print, 03.05.2017, p. 13
Articolul precedentNigeria – Italia, Campionatul Mondial din SUA, 1994
Articolul următorÎn căutarea fotbalului pierdut – Documentar Adevărul
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here