TOP: Cei mai bine plătiți selecționeri de la Euro 2016. Pe ce loc este Anghel Iordănescu și cât câștigă

0
1890

Roy Hodgson, selecționerul Angliei, este cel mai bine plătit antrenor de la Euro 2016. Acesta ocupă prima poziție în clasament cu un salariu lunar de 416.666 euro și un salariu anual de 5 milioane de euro. Acesta este urmat de selecționerul Italiei, Antonio Conte, cu un salariu lunar de 383.333 euro și 4.6 milioane de euro pe an. Podiumul este completat de Fatih Terim, selecționerul Turciei, care primește 291.666 de euro pe lună și 3.5 milioane de euro pe an de la Federația Turcă de Fotbal. Selecționerul României, Anghel Iordănescu, se află în coada topului cu 10 mii de euro lunar și 120 de mii pe an.

Leonid Slutsky, selecționerul Rusiei, este singurul care antrenează gratis. De asemenea, salariul selecționerului Ungariei, Bernd Storck, este confidențial. Topul a fost dat publicității de către Finance Football.

foto: FRF

Articolul precedentCel mai eliminat fotbalist din istorie a debutat pe banca tehnică. Cât credeți că a rezistat până când a fost trimis în tribună?
Articolul următorJohan Cruyff: cel mai mare număr 14 din istoria fotbalui
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here