Cei patru care au cucerit vestul

4
486

via colecția ElMundoDeportivo

Articolul precedentSerie A(+ Rezumate Video) : Meci fenomenal in Derby della Capitale
Articolul următorAdriano, o viaţă irosită

4 COMENTARII

  1. Articolul tau este o poza?!!! Fara o istorisire, nimic?!!! Slab, slab, slab. Semnat Gigi, asta ca sa nu mai mestecati aiurea comentariile anonime.

  2. Vezi tu Gigi? Din comoditate nu cred că citești articolele prea lungi de pe blogul nostru. Ai comentat acolo unde nu a fost nevoie de o lecturare care să necesite mult efort și timp.Nu e vorba de acceptarea criticilor, ci de faptul că îți lipsește obiectivitatea. Chiar nu sunt articole care să conțină suficiente litere pentru a îți satisface setea ta de cunoaștere pe acest blog?Am pus poza pentru că am crezut că este o amintire frumoasă pentru microbiștii români. Mai ales pentru cei care colecționează astfel de imagini. Însă s-a găsit domnul Nod-În-Papură să obiecteze. 🙂

  3. Draga Gigi (un nume predestinat parca), acesta este un blog. pe un blog nu exista articole, ci posturi. Iar un post poate fi un cuvant, o poza, un video sau un text cat o carte. Crezi ca am fost destul de clar?

  4. Draga Gigi (un nume predestinat parca), acesta este un blog. pe un blog nu exista articole, ci posturi. Iar un post poate fi un cuvant, o poza, un video sau un text cat o carte. Crezi ca am fost destul de clar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here