Cea mai severă înfrângere suferită de Steaua în meciurile cu Dinamo din toate timpurile

0
580

Cea mai severă înfrângere suferită de Steaua în meciurile cu Dinamo din toate timpurile a fost un 6-2 pe 1 octombrie 1951 într-o partidă contând pentru etapa a 17-a din ediția 1951 a Diviziei A. 

Înaintea meciului, cele două echipe ocupau primele două poziții, C.C.A. conducând clasamentul cu 26 de puncte în timp ce Dinamo era la 3 puncte în spate. Podiumul era completat de formația orădeană, Progresul ICO cu 20 de puncte:

Dinamo a deschis scorul în minutul 5 prin Lutz care a trimis de la aproximativ 20 de metri. Nicușor a dublat avantajul în minutul 36 din careul de 16 metri stabilind scorul la pauză. Chiar dacă jocul părea unul echilibrat, cei care au înscris au fost tot dinamoviștii. Ene își trece în cont o dublă în doar 3 minute (54 și 57). La 4-0, C.C.A. reușește să reducă din diferență prin Moldoveanu în minutul 68 de la punctul cu var. Ene realizează tripla în minutul 71, ducând scorul la 5-1. Tabela ia proporții două minute mai târziu când Suru își trece și el numele pe lista marcatorilor. Rezultatul final este stabilit de Ferenczi în minutul 82. Scor final: Dinamo 6-1 C.C.A. București.

Articolul precedentVasile Gergely, fotbalistul care a fost suspendat pe viață din cauza unui blat în Bundesliga
Articolul următorViorel Năstase, fotbalistul român care a marcat cele mai multe goluri Barcelonei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here