Cea mai are surpriză de la Copa America Centenario: Brazilia eliminată în faza grupelor!

0
2248

Peru a produs surpiza grupelor reușind să trimită acasă una din marile favorite ale Copei America, Brazilia. Înaintea ultimului meci din Grupa B, Ecuador era ca și calificată după ce urma să întâlnească Haiti, cea mai slabă echipă din competiție. Haitienii nu au emis nicio pretenție iar ecuadorienii s-au impus fără probleme așa cum era de așteptat, câștigând cu scorul de 4-0, asigurându-și prima poziție din grupă.

brazil peru

Marea bătălie s-a dat între Peru și Brazilia într-un meci decisiv pentru locul 2 în grupă. Înaintea acestui ultim meci din grupă, Brazilia și Peru împărțeau primele două locuri, ambele cu 4 puncte, despărțite de golaverajul mai bun al brazilienilor, 7 goluri marcate și unul primit, în timp ce peruanii aveau trei goluri marcate și două primite. Peru s-a impus la limită, scor 1-0 prin golul marcat de atacantul în vârstă de 25 de ani, Raul Ruidiaz din minutul 75. În urma acestui rezultat, Peru acumulează 7 puncte și se califică în sferturi de pe prima poziție. Locul doi este ocupat de Ecuador cu 5 puncte iar ultimele două locuri din grupă au revenit Brazilei cu 4 puncte și Haiti cu 0 puncte.

În sferturi, Peru va întâlni ocupanta locului secund din Grupa A, Columbia iar SUA va juca cu Ecuador pentru un loc în seminfinalele competiței. Celelalte două partide din sferturi se vor afla în această noapte. Din Grupa C sunt deja calificate Mexic și Venezuela iar din Grupa D, Argentina și-a asigurat prezența în sferturi. Singura necunoscută este una dintre Chile și Panama, ambele cu 3 puncte. Cele două se întâlnesc în meci direct în ultimul meci al grupei.

Centenario

Articolul precedentNoua Zeelandă a câştigat Cupa Oceaniei pe Naţiuni pentru a 5-a oară
Articolul următorGolazo al lui “Tecatito” Corona la Copa America, după o acţiune individuală în care a fentat cinci jucători

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here