Ce zice jocul tău favorit de noroc despre tine?

0
103

Fie că ești jucător cu experiență, fie că abia acum îți începi aventura în lumea jocurilor de noroc, cu siguranță ai un tip de joc de care te simți mai atras sau la care știi că te bucuri de mai mult noroc. Unii oameni se relaxează cel mai bine atunci când joacă jocuri de masă, în timp ce alții găsesc mult mai distractive jocurile de tip slot.

joc-favor-tnoroc

Ca în mai toate alegerile pe care le facem, indiferent de complexitatea jocului de care te simți atras, frecvența cu care alegi un joc transmite ceva despre tine. Dacă nu te-ai gândit până acum la acest aspect, ai nimerit la țanc deoarece îți vom detalia ce trăsături de personalitate reflectă fiecare alegere a jucătorilor. Iată deci lista jocurilor de cazino și particularitățile cele mai des întâlnite la pasionații de acestea.

Sloturile – Introvertit, relaxat și iubitor de distracție

Jucătorii care aleg sloturile sunt genul de persoane care iubesc stilul de viață relaxat. Aceștia își doresc aventură și senzații intense, însă iubesc comoditatea pe care le-o oferă sloturile, fiind mai mult bazate pe șansă, decât pe strategie. Jucătorii de sloturi se distrează cel mai mult atunci când sunt relaxați și nu simt presiunea mișcărilor adversarilor. Aceștia evită riscurile și nu se dau în vânt după competiție și dramă. Preferă să se bazeze pe judecata personală și intuitivă în locul gândirii analitice complexe. În general, le place să obțină rezultate pe cont propriu.

Pariurile sportive – Dinamic, dornic de aventură și bun strateg

Pasionații de pariuri sportive sunt, în primul rând, împătimiți ai sporturilor pe care plasează bilete și bine documentați când vine vorba de istoricul și potențialul echipelor cu care aleg să țină. Acest tip de divertisment, spre deosebire de sloturi, se bazează aproape în totalitate pe strategie și informare. Pe de altă parte, jucătorii care pariază și pe sporturile electronice sau competițiile virtuale, dau dovadă de deschidere la nou și bună adaptare la evoluțiile tehnologice. Pentru acest tip de distracție, operatori licențiați precum Superbet casino și alte case de pariuri existente pe piață sunt mereu o alegere excelentă.

ruleta

Ruleta – Lupul singuratic, căutător de senzații tari

Fiecare jucător are anumite trăsături dominante de personalitate de care nu se pot dezice nici dacă își propun. Partea bună este că nici măcar nu este nevoie. Împătimiții jocurilor de ruletă sunt un bun exemplu în acest sens.  de care este întotdeauna greu să te îndepărtezi. Acest jucător este un exemplu în acest sens. Pasionații de ruletă, deși sunt în general persoane sociabile, demonstrează că se pot distra copios și fără a fi nevoie de alte persoane care să le alimenteze competitivitatea. Sunt pe alocuri superstițioși și urăsc circumstanțele care pun prea multă presiune pe umerii lor.

În altă ordine de idei, nici jucătorii de ruletă nu sunt toți la fel. Unii pot fi neinspirați și tentați să parieze pe un singur număr pentru mize mari, în timp ce alții sunt mai calculați și își crează o strategie de joc bazată pe reducerea valorii pariurilor pentru a preveni pierderile masive. Jucătorii care joacă la ruletă sunt cunoscuți ca fiind impulsivi și mulți au dificultăți în a se îndepărta de masă. Sunt jucători introvertiți.

Poker – Extrovertit, analitic și competitiv

La polul opsu, există și jucătorii care sunt pozitivi, competitivi și care vor să se afle în poziții în care își pot arăta abilitățile analitice puternice. Se simt bine în situații sociale și nu se sfiesc să facă tot ce trebuie pentru a ajunge în top. Sunt mai atrași de jocurile cu adversari deoarece le este mai ușor să își valideze propriul potențial prin comparația cu randamentul celorlalți jucători de la masă.

Jucătorii de poker sunt adesea văzuți ca fiind mari gânditori și jucători competitivi. Aceștia au o atenție deosebită pentru detalii și urmăresc în mod constant cum joacă rivalii lor, astfel încât să poată lua cele mai favorabile decizii pentru ei. Acest tip de jucător este considerat un extrovertit pentru că nu se teme de interacțiunea cu mulți oameni și se simte confortabil să fie în centrul atenției. De altfel, jocul de poker este și cel care a dat cele mai multe vedete din lumea gamblingului.

Craps – Extrovertit, sociabil

Acestui jucător îi place să întâlnească oameni pentru a se conecta. Când șansele sunt de partea lor, fac tot ce le stă în putință pentru a câștiga cu stil și le oferă celorlalți un spectacol savuros. Jucătorii de Craps sunt considerați sufletul petrecerii. Astfel de persoane se bucură din plin de o seară în oraș în compania unui prieten special sau a mai multora, în timp ce joacă și adoră să socializeze cu oameni noi, ceea ce denotă că nu sunt deloc timizi și au o imagine de sine foarte bine pusă la punct. Au o personalitate extrovertită care atrage foarte ușor alți oameni în jurul lor. Acest jucător este, de asemenea, considerat ca fiind direct și determinat să își atingă obiectivele.

Blackjack – Extrovertit, calculat, strateg

Jucătorii care decid să joace blackjack par a fi persoane care nu se feresc să își asume riscuri. Le place să își creeze strategii, sunt foarte atenți la detalii și dau dovadă de foarte mult pragmatism. Jucătorii de blackjack experimentează satisfacția la superlativ atunci când înving mâna dealerului și nu se sfiesc să își exprime bucuria. Acestora la plac jocurile intense care le asigură senzații pe măsură și sunt familiarizați cu suspansul. Reprezentanții acestei tipologii dau dovadă de foarte multă încredere în sine și nu se simte deloc deranjați să fie în centrul mulțimilor. Faptul că jocul de blackjack le oferă libertate deplină de a lua decizii pe cont propriu le aduce satisfacție și le dezvoltă capacitatea de anticipare.

Bingo – Prietenos, demn de încredere și optimist

Acest jucător dă dovadă de empatie și corectitudine și se simte cel mai atras de jocurile care asigură egalitate de șanse. Este în căutare de distracție și afecțiune pentru a petrece timpul cu prietenii vechi, dar nu se dă în lături nici de la a se apropia de oameni noi. Jucătorii de Bingo sunt optimiști, calculați și iubesc jocurile care le inspiră foarte multă siguranță. Sunt suficient de încrezători pentru a fi la doar un număr distanță de următorul mare câștig și suficient de conservatori pentru a rămâne fideli pasiunii lor pentru bingo.

Concluzie

Fiecare jucător are anumite trăsături dominante de personalitate, iar acest lucru poate fi foarte ușor de observat dacă analizezi afinitățile de joc ale oricărui client al cazinourilor. Preferința fiecărui jucător este strict personală și nu denotă vreo anumită superioritate față de celelalte opțiuni. Fiecare jucător este unic, iar trăsăturile de caracter enumerate mai sus nu sunt singurele de care se bucură.

Articolul precedentDinamo 6-1 Panathinaikos 1989 (meci integral din Cupa Cupelor)
Articolul următorȚara Galilor – România 1993 (Preliminarii SUA ’94)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here