Ce metoda de a merge la World Cup 2014 a găsit un grup de microbisti argentinieni

0
1007

Ideea le-a venit în timp ce erau strânși în jurul unui grătar. ”Nu am fost la vreun mondial pana acum si am zis, bai, de ce nu?” Zis si facut. Au pus mână de la mână, au cumpărat un autobuz ruginit, fabricat in 1994, l-au dotat cu dormitoare, baie, bucătărie și tot ce e necesar pentru o călătorie care ei vor să dureze o lună.

”În ziua în care am știut că Mondialul o sa se organizeze în Brazilia, 40 de milioane de argentinieni au spus: TREBUIE SĂ MERGEM! Proiectul s-a născut asa cum se naște orice idee nebună între prieteni. Din bere în bere, lângă un grătar. Ideea era pe masă, însă cum o puteam pune in aplicare? Am cumpărat un autobuz și îl facem o casă pe roți. ”

Și așa, sprijiniți și de o marcă de bere, care a văzut în inițiativa lor o bună oportunitate de a își face publicitate, cei 10 prieteni, plus șoferul, se pregătesc pentru aventura vieții lor, o lună de zile la mondialul brazilian, sperând să îi vadă pe Messi and comp. ridicând și ei o Cupă Mondială deasupra capului, așa cum a făcut-o Maradona in 1986.

Articolul precedentPregateste Paris Saint Germain o mega-oferta pentru Luis Suarez?
Articolul următorAustralian Open: Niculescu, eliminată! Toate speranțele în Simona Halep, de la 02:00 pe Eurosport 2!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here