Talentul lor se vede pe teren etapă de etapă din Liga 1 sau meci de meci în cupele europene. Preferințele lor sentimentale, auto, moto sau imobiliare le vedem seara târziu la emisiunile ”quality”. V-ați întrebat însă vreodată cum se întrețin din punct de vedere culinar fotbaliștii din Liga 1? Prin ce sacrificii trec ei înainte de fiecare meci ? Cum pot unele genii ale balonului rotund, precum Dodel, Nilă, Pufulete sau alte staruri interne, să-și întrețină corpul astfel încât în timpul partidelor să dea randament maxim ?
În aceste zile, publicația spaniolă Sport.es s-a gândit să dea în vileag secretele culinare post-partide ale fotbaliștilor Barcelonei. Ei bine, noi încercăm să fim și mai incisivi și să vă prezentăm ce mănâncă fotbalistii din Liga 1 înainte de meciuri. După, e un fleac, întrucât poți mânca și slănină cu gem, în timp ce înainte trebuie să te menții, să ai grijă de complicații stomacale, să nu îți îngreunezi circulația plus toate cele obligatorii ”fotosintezei” corporale.
Iată preferințele culinare ale celor mai importanți jucători din Liga 1, înainte de fiecare meci:
Cristi Tănase – Ciorbă fierbinte de bivoliță
Raul Rusescu – Varză călită și salam de pufuleți
Marius Alexe – Hamburger din călcâi
Adrian Mutu – Eugenii crocante îmbibate in lapte praf
Constantin Budescu – Anvelope de vită pe pat de sarmale organice
Mihai Costea – Ciolan cruduț cu coajă de praz pane
Kehinde Fatai – Piept de pui afumat cu fum de carpen birmanez
Daniel Pancu – Răbdări prăjite
Cornel Răpă – Pilaf de orez în lapte bătut
Mansaly Boubacar – Vită torturată în albuș de ouă
Ousmane N’Doye – Marijuana călită și infuzie de laba gâștii
Ciprian Deac – Plăcintă cu dovleac
Florin Costea – Pizza cu sos de savarină
Ianis Zicu – Ciolan triplu afumat
Costin Curelea – Tocăniță de veveriță din Carpați
Thaer Bawab – Șaorma cu foarte puține
Cătălin Munteanu – Supă de cerb cu afine dulci
Adi Popa – Argăseală crudă
Gabi Mureșan – Fasole bătută mediu în ulei de măsline
Iasmin Latovlevici – Țestoasă pe burtă
Pablo Brandan – Salată de ienupăr amzonian
Mihăiță Pleșan – Șuncă pe ziar plus o ceapa spartă lângă
Andrei Prepeliță – Păstrăv pierdut în farfurie cu sos de scorțișoară
Takayuki Seto – Sushi cu infuzie de ceapă giurgiuveană
Juan Albin – Ridiche fiartă cu orez triplu asamblat
Alexandru Bourceanu – Cap franjurat de bour
Lucian Sânmărtean – Fructe pădurene
János Székely – Gulaș de vită proaspăt importată
Sebastian Chitoșcă – Mămăliguță de Bucovina cu mușchi săltăreț
Valentin Lemnaru – Omleta de buturugi si oase făcute surcele
Răzvan Pleșca – Caltabos asezonat cu muraturi de pe Tarnave
Toto Tamuz – Șold de iepure în zeamă de cimbru
Cosmin Matei – Rață-n băț
Alex Chipciu – Cârnăciori de bere și muștar picant
Florin Cernat – Baclava cu șpan
Sadat Bukari – Mistreț împușcat din greșeală
Nicolae Mitea – Mușchi de porc tras prin nas
Kamil Bilinski – Spaghete cu bucați anghelizate în nitrogen
Florin Buleică – Fleică de porc tranchilizat ușor
Wesley Lopez – Moluște de prune verzi
Deivydas Matulevičius – Somon îmbălsămat în sos Rene
Felipe Teixeira – Parizer portughez din resturi de conductă
Dorin Goga – Iahnie de fasole cu arpacaș
Victoraș Astafei – Iederă-n legume coapte
Valerică Găman – Umeraș de cocoș ușor picant
Florin Purece – Ficăței cu gogoșari
William de Amorim – Cățeluși în ceapă și grumpene
Pepe Bornescu – Căpoși fierți în suc propriu
Vasile Maftei – Crap pescuit cu pluta
Marius Croitoru – Mușama la aburi si paltoane altoite cu ciuperci
Emil Jula – Melci organici dunăreni
Mugurele ”Pele” Buga – Ceai de coada calului
Dani Coman – Pâine unsă cu briceagul
Dumitru Hotoboc – Lapte de matcă suspendat în ibric
Vasilică Cristocea – Ou fertilizat de raţă
Paul Batin – Tiramisu de svaitar in cartofi natur
Wow, ce amuzant.
Sa ne anunti cand sa NE radem .
ma miram sa fie un articol serios ,sunteti de ras.
ce glume bune …