În căutarea succesorului lui Arsene Wenger la Arsenal

0
1750

Deși Arsenal incă asteaptă decizia luată de Max Allegri, sursele apropiate ale clubului spun că ușile sunt deschise oricărui alt posibil candidat pentru preluarea echipei.

Printre aceștia se număra și Mikel Arteta. Fostul internațional are o bună șansa deoarece clubul din Londra nu dorește un manager „tradițional’’.

Văzând ce s-a întâmplat la Manchester United după plecarea lui Sir Alex Ferguson, și dorind să evite același lucru, ei se gândesc serios la numirea unui antrenor tanăr, cu potențial care să ducă echipă din nou pe culmile succesului. Arsenal își dorește un antrenor principal, parte din structura manageriala, mai degrabă decât un manager complet.

Acestia caută un antrenor modern, dispus să lucreze într-o astfel de structură. Julian Nagelsmann, antrenorul celor de la Hoffenheim ar fi fost o altă tintă pentru clubul londonez, dar acesta a precizat că nu va părăsi Hoffenheim anul acesta.

Ratarea calificării în Champions League pentru al doilea an consecutiv este un alt factor care poate influența procesul de recrutare, Luis Enrique sau Allegri nefiind deloc opțiuni ieftine, insă suporterii ar fi foarte fericiți cu tehnicianul italian, având rezultate excelente cu Juventus în ultimii 5 ani.

Un răspuns decisiv din partea acestuia ar putea veni la sfârșitul acestei săptămani.

Rămane de văzut dacă Allegri va accepta această provocare sau dacă nu există un alt candidat care se va gândi pe ultima sută de metri să ocupe spațiul rămas gol după plecarea lui Arsene Wenger, insă Arteta ar putea fi cel mai potrivit pentru un start fresh al echipei.

Articolul precedentJoe Hart nu va fi în lotul Angliei pentru Cupa Mondială din Rusia 2018
Articolul următorSe anunță schimbări importante pentru 2 fotbaliști români

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here