Casillas și Sergio Ramos îl amenință pe Florentino Perez: Mourinho sau noi! Președintele dezminte

0
1087

UPDATE: Președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a convocat o conferință de presă de urgență în care a ținut să dezmintă toate informațiile publicate azi de ziarul Marca:

”În fața gravelor evenimente care s-au intamplat, am decis să trec peste regula mea de a nu vorbi. E total fals ceea ce s-a publicat. Nu există nici un fel de ultimatum din partea jucătorilor. Așa cum se obișnuiește în luna ianuarie, avem o reuniune cu jucătorii pentru a se stabili primele de obiectiv. Nu este nimic adevărat în ceea ce s-a scris. Respect presa și îmi asum criticile chiar dacă uneori mi se par incorecte, însă există limite etice care ar trebui respectate chiar și de către cei care nu sunt de acord cu proiectul nostru. Nu am fost contactați nici unul dintre cei patru care am participat la respectiva reuniune pentru a verifica dacă acele informații sunt adevărate sau nu. Trecând este interesele unora, țin să spun că ceea ce s-a publicat azi nu este altceva decât o minciună.

Ce s-a întâmplat și de ce această reacție a președintelui de la Real Madrid?

Părea că apele s-au mai liniștit la Real Madrid, că Mourinho și echipa ajunseseră la un numitor comun. Rezultatele din ultimele meciuri nu veneau decât să confirme faptul că în vestiar nu mai este atât de multă tensiune, însă azi, ziarul Marca a publicat un articol care nu face decât să reaprindă discuțiile în jurul relației dintre antrenorul portughez și o parte din jucători.

În articolul respectiv, semnat de ziariștii Carlos Carpio și Miguel Serrano, se afirmă că într-o discuție purtată de către Florentino Perez cu Iker Casillas și Sergio Ramos având ca temă primele financiare destinate echipei in cazul castigarii Ligii Campionilor, cei doi fotbaliști i-au spus clar președintelui: ”Dacă Mourinho nu pleacă la vară, plecăm noi”.

In articol se afirmă că nemulțumirea exprimată de cei doi nu este doar a lor și că sunt implicați și alți fotbaliști din lot, iar Mourinho este conștient că relația lui o parte din fotbaliști este tot mai precară.

De la înfrângerea suferită în fața celor de la Malaga, Mourinho nu mai este același. S-a îndepărtat de fotbaliști și are că s-a resemnat cu gândul că fotbaliștii nu îi mai sunt devotați, însă știe că sunt profesioniști și vor da totul pentru Real Madrid, așa că va încerca să ducă la bun sfârșit sezonul” se mai afirmă în respectivul articol.

În pofida acestor noi tensiuni, echipa își face datoria, miercuri seară calificându-se în semifinalele Cupei Spaniei după egalul 1-1 scos pe terenul Valenciei ( în tur 2-0 ).

Tot în semifinalele Cupei Spaniei s-a calificat și Sevilla care a trecut ușor de Real Zaragoza, scor 4-0 ( 0-0 în tur ).

Azi se joacă și celelalte două sferturi de finală: Betis Sevilla – Atletico Madrid și Malaga – Barcelona.

Articolul precedentSloane Stephens, singura surpriză din semifinalele Australian Open.
Articolul următorCiclism/Tour Down Under: Tom Jelte Slagter la prima victorie ca profesionist

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here