Carlos Sainz amenință cu retragerea din raliul Paris-Dakar

0
3714

Abia ce a început raliul Paris-Dakar ( mai bine zis Raliul Sud-American ) că apar și primele polemici. Așa cum este cazul lui Carlos Sainz ( Buggy ) care luni a avut probleme cu dispozitivul GSP la un punct de control, motiv pentru care a pierdut 21 de minute față de rivali. Inițial, organizatorii au înțeles că e vorba de eroare a dispozitivului și nu o greșeală a pilotului și i-au anulat cele 21 de minute din clasamentul general, însă ulterior au revenit asupra decizie, minutele pierdute de Carlos Sainz s-au acumulat in clasament, iar pilotul spaniol a ajuns pe pozitia 10-a, la 43 de minute distanță de poziția de lider, ocupată de francezul Stephane Peterhansel.

”Vești proaste. Orrganizatorii au decis sa pună iar penalizarea de 21 de minute. O rușine. Te fac să pleci acasă!” spunea Carlos Sainz azi pe contul oficial de twitter.

Etapa cu numărul 3 a fost câștigată de Nasser Al-Attoyah ( Qatar ) cu al său Buggy la categoria auto, în timp ce la moto primul a ajuns Francesco Lopez ( Chile – KTM ).

Aici puteți vedea clasamentele detaliate pe fiecare categorie a raliului

sursa foto

Articolul precedentCupa Mondiala/Pe gheata si zapada: O saptamana bogata in intreceri
Articolul următorDe ce nu s-a dus Jose Mourinho la gala FIFA?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here